Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe nedir
Yetkin
En başta iyi gibi geliyor da biraz oynayınca sıkıyor. İleride pek oynanmayacak gibi
Düşündürücü
Yetkin
Şu an oyun yeni ve bu yüzden çok kısıtlı bir oyun. YouTube için video çekecek konu bulunkuyor. İleride gelişeceğini düşünüyorum.
Güzel ama P2W.
- Makaleler
- 1
Şu an o kadar değil ama P2W potansiyeli aşırı yüksek bir oyun. Tutarsa adamı sömürürler.
Mağaza da bin tane donate var.
Şu an o kadar değil ama P2W potansiyeli aşırı yüksek bir oyun. Tutarsa adamı sömürürler.
Rezil, berbat, kötü, leş, kaka gibi, çok kötü, rezalet, iğrenç, sıkıcı, basit, çalıntı, kıt.Supercell tüm oyunlarından birkaç mekanik toplamış karıştırmış, elmas kapmaca benzeri de bir mekanik yapmış. Mantığı basit bir oyun, biraz P2W yani var klasik Supercell.
Sonunu Boom Beach: Frontlines gibi görüyorum bir süre sonra gider. Oyun eğlenceli ama bariz Brawl Stars havası veriyor. Oyunu indirip denemenizi öneririm kapanmadan eğlenin. Oyun Brawl Stars'dan eğlenceli. Daha küçük yaşların radarına da girmeden...
Sarmıyor, çok saçma bir oyun olmuş. İndirmiştim telefonuma uzun zamandır girmiyordum. Arkadaşım "la sen bu bebe oyununu mu oynuyorsun?" Diyince zaten oynamıyorum diyip sildim.