hasanmerkit
Başarılı
Az önce bitirdim. Gayet iyidi. Zaten mantık ile izleyecek olursanız daha ilk sezondan keyif alamazdınız. Bu kadar eleştiri neden onu anlamadım.
Hocam gidin Şaban oğlu Şaban izleyin daha iyi. Gerek yok Netflix saçmalıklarına.Spoiler yemekten korkmadığım için konuya girdim. Tavsiye ediyor musunuz? İkinci sezonu izlemiştim. İzlemeye devam etmeli miyim?
Hocam gidin Şaban oğlu Şaban izleyin daha iyi. Gerek yok Netflix saçmalıklarına.
Ben bu tarz yapımları beğeniyorum açıkcası. Benzer özelliklere sahip yapımları araştırdığım zaman Alice in Borderland ile karşılaştım. O da çok ilgimi çekmişti. Kemal Sunal filmlerini zaten ezbere biliyorum. Yeni yapımlar, yabancı kültürlere de bakmayalım mı?@hasanmerkit, ya bu saçma sapan diziyi izleyeceğime birkaç tane Kemal Sunal filmini izlerim vaktim daha verimli geçer ondan diyorum. Mantıksız, saçma olmasının yanı sıra keyifsiz, içine çekmeyen rezalet bir şey. O ilk sezonu hadi neyse kendini izletiyordu. Zaten devamının geleceği duyurulduğu gün ben anlamıştım böylesine kötü bir şeyle karşılaşacağımızı.
3. sezonu tek fena bulmayan benim sanmıştım. Gayet iyi yansıtmışlar karakter ölümlerinin duygularını vs.Ben bu tarz yapımları beğeniyorum açıkcası. Benzer özelliklere sahip yapımları araştırdığım zaman Alice in Borderland ile karşılaştım. O da çok ilgimi çekmişti. Kemal Sunal filmlerini zaten ezbere biliyorum. Yeni yapımlar, yabancı kültürlere de bakmayalım mı? :')
Hemfikiriz. Bu tarz yapımlarda mantık aranmasını çok doğru bulmuyorum. Sonuçta bir dizi izliyoruz.3. sezonu tek fena bulmayan benim sanmıştım. Gayet iyi yansıtmışlar karakter ölümlerinin duygularını vs.
Sürekli öneriliyor, bakacağım teşekkürler.
Squid Game'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pişman olacağını sanmıyorum.