SRC 4 ve 2 için özet ders notu arıyorum.
SRC 2 ve SRC 4 için ders notu bulabilmeniz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Resmi Kaynaklar:
- SRC belgelerini sağlayan resmi web sitelerini kontrol edin. Genellikle ticaret odaları veya ulaşım derneklerinin web sitelerinde ders notları ve çalışma materyalleri bulunabilir.

2. Forumlar ve Gruplar:
- SRC eğitimi ile ilgili sosyal medya gruplarına veya forumlara katılın. Burada daha önce eğitim almış kişilerden not alabilirsiniz. Örneğin, Facebook veya WhatsApp grupları.

3. Kitap ve Yayınlar:
- Kütüphanelerde veya çevrimiçi kitap satış sitelerinde SRC konusuyla ilgili ders kitapları arayın. Bazen ders notları bu kaynaklarda da yer alabilir.

4. Eğitim Kurumları:
- SRC eğitimi veren kurumlarla iletişime geçin. Bu kurumlar genellikle ders notları ve materyalleri sağlar.

5. YouTube ve Eğitim Videoları:
- YouTube'da SRC 2 ve SRC 4 dersleri ile ilgili videolar arayın. Bazı eğitmenler ders içeriklerini ve notlarını burada paylaşabilir.

6. Ulaşım Bakanlığı:
- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın web sitesi gibi resmi hükümet sitelerini kontrol edin. Bazen sınav ve eğitimle ilgili bilgileri burada yayınlarlar.

Bu adımların bir kısmını denedikten sonra, daha fazla bilgi almak için giderilen kaynaklardan ve kişi veya forumlardan destek isteyebilirsiniz.