Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Arctis Prime daha üst segment bir kulaklık ama mikrofonun sesi almaması ile ilgili sorunları olan arkadaşlar vardı eskiden. Ben bir sene kullandım ve benim mikrofonumda öyle bir sorun yoktu. Ses ve malzeme kalitesi olarak ise Prime daha iyi.
Arctis Prime daha üst segment bir kulaklık ama mikrofonun sesi almaması ile ilgili sorunları olan arkadaşlar vardı eskiden. Ben bir sene kullandım ve benim mikrofonumda öyle bir sorun yoktu. Ses ve malzeme kalitesi olarak ise Prime daha iyi.
SS daha kaliteli geliyor fakat bazı yorumlar mikrofonun arızalı olduğu yönünde
sawyerford
Üstün
Dediğim gibi eskiden o ürünün mikrofonda kronik bir sorun vardı hala mevcut mu bilmiyorum ama onun dışında SS'in o modeli kaliteli Hi-Fi bir kulaklık. İçerisinde Arctis Pro sürücüleri var. Benim ürünümde mesela yoktu o sorun. Başka ürünler daha güvenli bir tercih olabilir.SS daha kaliteli geliyor fakat bazı yorumlar mikrofonun arızalı olduğu yönünde
Mikrofonun sesi harici olarak arttırabilir mi?Dediğim gibi eskiden o ürünün mikrofonda kronik bir sorun vardı hala mevcut mu bilmiyorum ama onun dışında SS'in o modeli kaliteli Hi-Fi bir kulaklık. İçerisinde Arctis Pro sürücüleri var. Benim ürünümde mesela yoktu o sorun. Başka ürünler daha güvenli bir tercih olabilir.
CentrumBoss
Yetkin
Arctis Prime, Arctis Pro ile aynı ses sürücüsünü kullanıyor, düzgün bir ses kartıyla kullanırsanız çok iyi ses alabilirsiniz. Mikrofonu idare eder bence. En başta anlarsın zaten sorun var mı yok mu. Varsa iade edersin.
Ses kartı öneriniz var mı?Arctis Prime, Arctis Pro ile aynı ses sürücüsünü kullanıyor, düzgün bir ses kartıyla kullanırsanız çok iyi ses alabilirsiniz.
Anakartım Tuf B450M-Plus.
CentrumBoss
Yetkin
Ses kartı öneriniz var mı?
Anakartım Tuf B450M-Plus.
Moondrop Dawn Pro Yüksek Performans DAC/AMP Ses Kartı
Fosi Audio K5 Pro Oyun DAC Kulaklık Amplifikatörü Mini Hi-Fi Stereo Di
Fosi Audio K5 Pro USB DAC Oyun İçin Doğdu Fosi Audio K5 Pro Stereo Oyun DAC Kulaklık Amplifikatörü K5 Pro, Fosi Audio inovasyon ürünü Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan ve USB C / optik / koaksiyel girişlerle dijital sesten yararlanmanıza izin veren yüksek performanslı bir ses kartıdır, PS5...
shop.connectgame.com.tr
Son düzenleme:
Ses kartı kulaklıktan pahalı hocamAttığım ses kartları giriş seviyesidir, bilgin olsun. Ses kartları maalesef çok pahalı.![]()
Moondrop Dawn Pro Yüksek Performans DAC/AMP Ses Kartı
wraithesports.com
![]()
Fosi Audio K5 Pro Oyun DAC Kulaklık Amplifikatörü Mini Hi-Fi Stereo Di
Fosi Audio K5 Pro USB DAC Oyun İçin Doğdu Fosi Audio K5 Pro Stereo Oyun DAC Kulaklık Amplifikatörü K5 Pro, Fosi Audio inovasyon ürünü Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan ve USB C / optik / koaksiyel girişlerle dijital sesten yararlanmanıza izin veren yüksek performanslı bir ses kartıdır, PS5...shop.connectgame.com.tr
CentrumBoss
Yetkin
Maalesef durum böyle. Yerinizde olsam yine de SS'i alırdım. Daha sonra bütçeniz el verirse ses kartı alırsınız.