8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Hangisi alınır öneri sunmayın lütfen.

Valorant CS2 ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum müzik dinlerim ama çok fazla kafaya takmam oyuncu kulaklıklarında.

Mikrofon kalitesi önemli.

Şimdiden teşekkürler.

Arctis Prime daha üst segment bir kulaklık ama mikrofonun sesi almaması ile ilgili sorunları olan arkadaşlar vardı eskiden. Ben bir sene kullandım ve benim mikrofonumda öyle bir sorun yoktu. Ses ve malzeme kalitesi olarak ise Prime daha iyi.

Arctis Prime daha üst segment bir kulaklık ama mikrofonun sesi almaması ile ilgili sorunları olan arkadaşlar vardı eskiden. Ben bir sene kullandım ve benim mikrofonumda öyle bir sorun yoktu. Ses ve malzeme kalitesi olarak ise Prime daha iyi.

SS daha kaliteli geliyor fakat bazı yorumlar mikrofonun arızalı olduğu yönünde

SS daha kaliteli geliyor fakat bazı yorumlar mikrofonun arızalı olduğu yönünde
Dediğim gibi eskiden o ürünün mikrofonda kronik bir sorun vardı hala mevcut mu bilmiyorum ama onun dışında SS'in o modeli kaliteli Hi-Fi bir kulaklık. İçerisinde Arctis Pro sürücüleri var. Benim ürünümde mesela yoktu o sorun. Başka ürünler daha güvenli bir tercih olabilir.

Dediğim gibi eskiden o ürünün mikrofonda kronik bir sorun vardı hala mevcut mu bilmiyorum ama onun dışında SS'in o modeli kaliteli Hi-Fi bir kulaklık. İçerisinde Arctis Pro sürücüleri var. Benim ürünümde mesela yoktu o sorun. Başka ürünler daha güvenli bir tercih olabilir.
Mikrofonun sesi harici olarak arttırabilir mi?

Arctis Prime, Arctis Pro ile aynı ses sürücüsünü kullanıyor, düzgün bir ses kartıyla kullanırsanız çok iyi ses alabilirsiniz. Mikrofonu idare eder bence. En başta anlarsın zaten sorun var mı yok mu. Varsa iade edersin.

Ses kartı öneriniz var mı?
Anakartım Tuf B450M-Plus.
Attığım ses kartları giriş seviyesidir, bilgin olsun. Ses kartları maalesef çok pahalı.

Son düzenleme:
Attığım ses kartları giriş seviyesidir, bilgin olsun. Ses kartları maalesef çok pahalı.
Ses kartı kulaklıktan pahalı hocam