SS Prime'a geçmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tapfer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    prime

Tapfer

Uzman
Merhaba. Şu anda Performax Xotran kullanmaktayım ama type a ve parazit önleyici arasındaki kablo kısmına dokununca bağlantı kesilip geri geliyor. Sizce ilk başta garantiye başvursam mı? Çünkü faremde bir sıkıntı var bazen bağlantı kopuyor bazen takılıyor. Stoku olmadığı için üst model bir mouse ile değişim sağlarlar mı? Yoksa sarı siteden az kullanılmış ikinci el bir Prime mı alayım emin olamadım. Açıkçası Türkiye'deki garanti işlerinden pek umudum olmadığı için bir sonuca ulaşmayacaksa boşuna uğraşmayayım düşüncesindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa garantiye gönderip aynı ürünü veya üst model ile değişimini isteyin.
2.el SS Prime'ın fiyatı da önemli.

SteelSeries Prime'ın fiyatı 1.500 TL olmuş, bu paraya alınacak bir mouse değil. 500-600 lirayken alınırdı. 1.500 TL bütçeniz varsa çok çok daha iyi modeller var.
2. el alırım alacaksam fiyatı param güvendeyle birlikte 600 civarı. Claw tutuyorum ama bilmiyorum clawa uygun da diyorlardı.
Açıkçası prime bakmamın en büyük sebebi kablolarla aramda bir husumet var. Bütçeden dolayı kabloyu aşamıyorum ama ya çok dolanıyorlar ya da bağlantı sorunu çıkarıyorlar. Prime'da sorun çıksa da kablo değişiyor.

Sizce Performax Xotranı garantiye yollasam değişim için hangi mouse önerirsiniz? Garanti firması Endeks Bilişim.

Son düzenleme:
Evet yollayacağım artık olmadı garantiden sonra yeni mouse işine bakarım. Bir de aklıma geldi mesela şirket Endeks Bilişim ve değişimi yaparken sadece kendi markalarından mı veriyorlar yoksa isteğe bağlı örneğin Razer gibi markalar da veriyorlar mı?

Ayrıca garantiye gönderdiğimde isteğim dışında para iadesi çıkmaz değil mi? Sonuçta bu mouseu 150 TL gibi bir fiyata aldım ve artık o para bir mouse için hiçbir şey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…