Oltran

Üstün
Makaleler
11
Ya henüz adamın ofisine gitmedim, belki kendisi verecek ya da yüksek ihtimal şuradan al diye bir yeri önerecek ama aklıma takılan şu arkadaşlar:
Ben dedim ki, SSD'yi Vatan Bilgisayar'dan alacağım. O da güldü ve çok pahalı olur dedi. Buraya gelince bakarız falan dedi. Onun önerdiği yerden falan almam risk oluşturur mu ne dersiniz? Yoksa SSD her yerde aynı mıdır? Bildiğim kadarıyla bir sağlığı oluyor ama düşünce ne oluyor bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.

Yani Vatan'dan mı almalı yoksa adamdan mı?

Çok fazla replika olup da orijinal diye satılan SSD var. Dikkat etmek gerekiyor, ben olsam biraz daha fazla verir orijinalini alırdım. X bir bilgisayarcıdan elden aldığın ürünün iadesini yapabileceğini pek sanmıyorum, ancak vatandan alırsan iadeni alırlar.

Ne kadar saçma konuşmuş mahalle arası bilgisayarcı sanki bana resmi distribütör gibi havalara girmiş. Sana satacağı ssd sıfır mı değil mi ve fiyatını sorarsın sonra internetten fiyatına bakarsın ona göre karar verirsin. Ssd dediğin montajı zor bir şey de değil, sıfır ürün olduğuna güveneceğin her yerden alınır yani

Hangi SSD'yi alacaksın? Bütçen ne?

Kurumsal yerden alman her zaman daha iyi. Vatan Bilgisayar'da ürün fiyatları internete oranla çok daha yüksek evet. İnternetten güvenilir yerlerden alabilirsin mesela.
Samsung düşünüyorum ancak model için sanırım Laptop'u açmak gerekiyormuş. Bu konularda bilgim yok dediğim gibi hocam.