KS KS ardarda13 Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 1 2 Temmuz 2025 #31 Talha Yiğit dedi: Gen5 SSD kaynaklı slot böyle bir duruma girmiş olabilir mi hocam? SSD'lerin yerini değiştirmek işe yarayabilir belki @ardarda13, Genişletmek için tıkla... SSD'lerin yerini değiştiremem sadece 1 port Gen-5 SSD destekliyor ona da XPG'yi taktım. 20424 dedi: Ayar yolunu belirtmiştim size, orada gen 5 var yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Pardon Bifurcation'da Gen-5 yok ben PCIex16 slot link gibi bir şeydi ismi onu Gen-5 yaptım.
Talha Yiğit dedi: Gen5 SSD kaynaklı slot böyle bir duruma girmiş olabilir mi hocam? SSD'lerin yerini değiştirmek işe yarayabilir belki @ardarda13, Genişletmek için tıkla... SSD'lerin yerini değiştiremem sadece 1 port Gen-5 SSD destekliyor ona da XPG'yi taktım. 20424 dedi: Ayar yolunu belirtmiştim size, orada gen 5 var yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Pardon Bifurcation'da Gen-5 yok ben PCIex16 slot link gibi bir şeydi ismi onu Gen-5 yaptım.
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 2 Temmuz 2025 #32 Anakarta PCI-e gen 5 desteği gelmiş, çok ilginç, zaten çok beğendiğim ve önerdiğim bir karttı bir puan daha aldı. Şahsi fikrim FPS sorununun SSD ve ekran kartı ile alakası yok, benim değerledirmem bu şekilde. İsterseniz gen 5 SSD'yi en alttaki slota takın, düşük hızda çalışsın öyle bir deneyin.
Anakarta PCI-e gen 5 desteği gelmiş, çok ilginç, zaten çok beğendiğim ve önerdiğim bir karttı bir puan daha aldı. Şahsi fikrim FPS sorununun SSD ve ekran kartı ile alakası yok, benim değerledirmem bu şekilde. İsterseniz gen 5 SSD'yi en alttaki slota takın, düşük hızda çalışsın öyle bir deneyin.
KS KS ardarda13 Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 1 2 Temmuz 2025 #33 20424 dedi: Anakarta PCI-e gen 5 desteği gelmiş, çok ilginç, zaten çok beğendiğim ve önerdiğim bir karttı bir puan daha aldı. Şahsi fikrim FPS sorununun SSD ve ekran kartı ile alakası yok, benim değerledirmem bu şekilde. İsterseniz gen 5 SSD'yi en alttaki slota takın, düşük hızda çalışsın öyle bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Takarsam ve eskisi gibi performans alırsam benim bu ssdyi hep düşük hızda mı çalıştırmam gerekecek peki?
20424 dedi: Anakarta PCI-e gen 5 desteği gelmiş, çok ilginç, zaten çok beğendiğim ve önerdiğim bir karttı bir puan daha aldı. Şahsi fikrim FPS sorununun SSD ve ekran kartı ile alakası yok, benim değerledirmem bu şekilde. İsterseniz gen 5 SSD'yi en alttaki slota takın, düşük hızda çalışsın öyle bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Takarsam ve eskisi gibi performans alırsam benim bu ssdyi hep düşük hızda mı çalıştırmam gerekecek peki?
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 2 Temmuz 2025 #34 SSD değiştirmek yerine şöyle yapalım, BIOS'tan gen 5 seçtiniz ya, onu gen 4 yapın oyunda bir test edin bakalım. Sonuca göre öneri yapacağım.
SSD değiştirmek yerine şöyle yapalım, BIOS'tan gen 5 seçtiniz ya, onu gen 4 yapın oyunda bir test edin bakalım. Sonuca göre öneri yapacağım.
KS KS ardarda13 Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 1 2 Temmuz 2025 #35 20424 dedi: SSD değiştirmek yerine şöyle yapalım, BIOS'tan gen 5 seçtiniz ya, onu gen 4 yapın oyunda bir test edin bakalım. Sonuca göre öneri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı. https://hizliresim.com/f4fj05o böyle yaptım.
20424 dedi: SSD değiştirmek yerine şöyle yapalım, BIOS'tan gen 5 seçtiniz ya, onu gen 4 yapın oyunda bir test edin bakalım. Sonuca göre öneri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı. https://hizliresim.com/f4fj05o böyle yaptım.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 2 Temmuz 2025 #36 ardarda13 dedi: SSD'lerin yerini değiştiremem sadece 1 port gen-5 SSD destekliyor ona da XPG'yi taktım. Pardon bifurcation'da gen-5 yok ben pcıex16 slot link gibi bir şeydi ismi onu gen-5 yaptım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı slotunu değiştirin hocam bir de. Temiz kurulum vs deneyebilirsiniz.
ardarda13 dedi: SSD'lerin yerini değiştiremem sadece 1 port gen-5 SSD destekliyor ona da XPG'yi taktım. Pardon bifurcation'da gen-5 yok ben pcıex16 slot link gibi bir şeydi ismi onu gen-5 yaptım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı slotunu değiştirin hocam bir de. Temiz kurulum vs deneyebilirsiniz.
KS KS ardarda13 Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 1 2 Temmuz 2025 #37 Talha Yiğit dedi: Ekran kartı slotunu değiştirin hocam bir de. Temiz kurulum vs deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının slotunu nasıl değişeceğim?
Talha Yiğit dedi: Ekran kartı slotunu değiştirin hocam bir de. Temiz kurulum vs deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının slotunu nasıl değişeceğim?
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 2 Temmuz 2025 #38 Son olarak, denetim masası program kaldır kısmından chipset software'i kaldırın, sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki linkten tekrar kurup test edin. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html
Son olarak, denetim masası program kaldır kısmından chipset software'i kaldırın, sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki linkten tekrar kurup test edin. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 2 Temmuz 2025 #39 ardarda13 dedi: Ekran kartının slotunu nasıl değişeceğim? Genişletmek için tıkla... Fazla deneyimin yok gibi bulaşmasan daha iyi gibi.
ardarda13 dedi: Ekran kartının slotunu nasıl değişeceğim? Genişletmek için tıkla... Fazla deneyimin yok gibi bulaşmasan daha iyi gibi.
KS KS ardarda13 Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 1 2 Temmuz 2025 #40 20424 dedi: Son olarak, denetim masası program kaldır kısmından chipset software'i kaldırın, sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki linkten tekrar kurup test edin. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html Genişletmek için tıkla... Ben bunu hiç kurmadım galiba denetim masasında da çıkmıyor chipset software.
20424 dedi: Son olarak, denetim masası program kaldır kısmından chipset software'i kaldırın, sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki linkten tekrar kurup test edin. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html Genişletmek için tıkla... Ben bunu hiç kurmadım galiba denetim masasında da çıkmıyor chipset software.