Sherlock_tr

Çalışkan
Arkadaşımla oyun girmek için Hamachi indirdik sonra Steam oyunları yüklü göstermedi yeniden başlattım PC'yi bu sefer de disk yazma hatası verdi Hamachi'yi sildim ama gene aynısı oluyor 2 ay önce aldım SSD'yi tüm oyunlar onun içine yüklüydü yardım ederseniz çok sevinirim.

SSD'lerin yazma işlemi yaparken hata vermesine sebep olan Windows güvenlik güncellemesinden haberiniz var mı?

Eğer haberiniz yoksa bu videoyu izleyin. Güncellemeyi kaldırdıktan sonra tekrar deneyin.

Haberim yok fakat görev yöneticisinde az da olsa KB olarak gösteriyor ve ayrıca Steam'den o diske oyun indirirken iniyor ama bazen gene disk yazma hatası veriyor ve diskimin etkilendiğini görmedim videoda belki de ben göremedim artık son arı bilgisayarı formatlayacaktım ama birkaç şey daha denemek istiyorum başka bir çözüm öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Haberim yok fakat görev yöneticisinde az da olsa KB olarak gösteriyor ve ayrıca Steam'den o diske oyun indirirken iniyor ama bazen gene disk yazma hatası veriyor ve diskimin etkilendiğini görmedim videoda belki de ben göremedim artık son arı bilgisayarı formatlayacaktım ama birkaç şey daha denemek istiyorum başka bir çözüm öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
3878 güncellemesini kaldırmayı denediniz mi? Videoya bakılırsa benim SSD'm de etkilenmiyor, evet yazma işleminde sıkıntı yaşamıyorum ancak bilgisayar devamlı olarak tepki vermemeye başladı, bazen kendi kendine kapanıyor veya mavi ekran veriyor. Eğer güncellemeyi kaldırdıktan sonra sıkıntı devam ediyorsa format kesin çözüm olur (Eğer SSD'de kalıcı bir hasar yoksa). Aklıma gelen başka çözüm önerisi yok. :/

3878 güncellemesini kaldırmayı denediniz mi? Videoya bakılırsa benim SSD'm de etkilenmiyor, evet yazma işleminde sıkıntı yaşamıyorum ancak bilgisayar devamlı olarak tepki vermemeye başladı, bazen kendi kendine kapanıyor veya mavi ekran veriyor. Eğer güncellemeyi kaldırdıktan sonra sıkıntı devam ediyorsa format kesin çözüm olur (eğer SSD'de kalıcı bir hasar yoksa). Aklıma gelen başka çözüm önerisi yok. :/

Dediğini yapacağım düzelmezse direk bilgisayarı formatlamak yerine diski biçimlendirmeyi düşünüyorum SSD'de kalıcı hasar olduğunu düşünmüyorum ama yine de teşekkür ederim güncellemeyi kaldırınca geri dönüş yapacağım. Hocam güncellemeyi kaldırdım dediğiniz gibi fakat gene de düzelmedi formatlamakta istemiyorum çok ne yalan söyleyeyim başka çözümler bakacağım olursa yazarım hiçbiri olmazsa formatlıyacağım mecbur.

Son düzenleme: