DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Normal hocam.
Bana kalırsa normal değil. 2.5 senelik SSD sağlığım;
Eki Görüntüle 85170
6 aylık SSD sağlığım;
Eki Görüntüle 85171
Biraz da üst düzey Samsung SSD olmasının farkıdır büyük ihtimalle.
Sürekli açık tutmanın bir sıkıntısı yok. Kasanın hava akışı aslında sanılanın aksine çok çok önemli. Ben bazen çok tınlamıyor 3-5 saat açık kalıyor. Boşta bir zararı olmaz sıcaklıklar düşük olduğu müddetçe.
Bana kalırsa normal değil. 2.5 senelik SSD sağlığım;
Eki Görüntüle 85170
6 aylık SSD sağlığım;
Eki Görüntüle 85171
Biraz da üst düzey Samsung SSD olmasının farkıdır büyük ihtimalle.
Sürekli açık tutmanın bir sıkıntısı yok. Kasanın hava akışı aslında sanılanın aksine çok çok önemli. Ben bazen çok tınlamıyor 3-5 saat açık kalıyor. Boşta bir zararı olmaz sıcaklıklar düşük olduğu müddetçe.
Benim de eskiden masaüstü bir bilgisayarım vardı. Oyun indirmek için neredeyse 35-40 saat açık kaldı. Yüklendikten sonra kapattım, kapatış o kapatış bir daha da asla açılmadı. O yüzden dedim.
Öyle yapın hocam. Kaliteli bileşenler önemli. Burada sistem toplayan arkadaşlara da aynısını söylüyorum, 4080 Super alıp kasa, PSU, klavye mousesina kadar her şeyi iyi almak gerekiyor.Samsung farkı hocam bayağı bir araştırdım da ben Samsung alsaydım keşke neyse ilerleyen zamanlarda yeni SSD alırım.
Bana bu SSD'nin şu anki linkini atar mısınız hocam nereden alabilirim?
Bana bu SSD'nin şu anki linkini atar mısınız hocam nereden alabilirim?
Çok normal gelmedi bana 8 yıllık SSD sağlığım %95.Bir sürü oyun indirip bitirip sildim ve birkaç haftadır sürekli elektrik gittiği için PC kapanıyordu ve sürekli açık kapatmıyorum.
Eki Görüntüle 85168
Gittiği yere kadar gitsin hocam Samsung SSD alıcağım arkadaşın attığı bunun ömrü bitince.Çok normal gelmedi bana 8 yıllık SSD sağlığım %95.
Hocam ben olsam 0a kadar kullanırdım. Eğer yeniden başlatma gibi durumlar olmayacaksa kullanılır gibi.Gittiği yere kadar gitsin hocam Samsung SSD alıcağım arkadaşın attığı bunun ömrü bitince.
Hocam ben olsam 0A kadar kullanırdım. Eğer yeniden başlatma gibi durumlar olmayacaksa kullanılır gibi.