vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Merhaba, diskim "WD SN350 NVMe" (okuma 2400 MB / yazma 1500 MB) Steam'dan bir şeyler indirirken yazma hızları saniyede 1MB kadar düşüyor o yüzden internet hızımı verimli kullanamıyordum. Gidip "970 EVO " satın aldım oraya saniyede 3gbit kadar hızla bir şeyler yazdırabiliyorum o yüzden internetimi tamamen verimli kullanabiliyorum. Fakat şöyle bir durum mevcut testlerde SSD sağlıklı gözüküyor yazma hızlarında vs. bir problem gözükmüyor. Garantiye gönderecektim ama sorunun benimle alakalı olup olmadığını çözebilmiş değilim. Testlerle ilgili sonuçlar ise şöyle.
Testlerin hepsi sırayla yapılmıştır aynı anda başlatılmamıştır. Steam'den indirme bölümü de testlerden sonra ki indirme denemesidir.
2. görseldeki indirme hızı ise geçen hafta aldığım 970 EVO SSD 'ye indirme yaparken ki sıfır kesinti ile yazma ve indirme sonuçları.
Testlerin hepsi sırayla yapılmıştır aynı anda başlatılmamıştır. Steam'den indirme bölümü de testlerden sonra ki indirme denemesidir.
2. görseldeki indirme hızı ise geçen hafta aldığım 970 EVO SSD 'ye indirme yaparken ki sıfır kesinti ile yazma ve indirme sonuçları.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: