Detaylar
Kim cevapladı?Guneyxz
Becerikli
Şu an 80 GB, boş yer kaldı ve kırmızı gözüküyor. 7 GB oyun indirmek istiyorum. Bir sorun yaratır mı?
Yaratmaz benim arkadaşımda yer bile kalmadı oyun silip oyun indiriyor.
Windows güncellemeleri için en azından 5-10GB falan bıraksan yeter.
Luna1057
Yetkin
Ben 30-40 GB boş yer ile Steam Deck'imi kullanmıştım bir ara. Sorun çıkmıyor.Şu an 80 GB, boş yer kaldı ve kırmızı gözüküyor. 7 GB oyun indirmek istiyorum. Bir sorun yaratır mı?
%10'unu falan boş bırakabiliyorsanız iyi olur.
Winner
Üstün
Hocam şu an 70 GB boş yer var.Windows güncellemeleri için en azından 5-10GB falan bıraksan yeter.
- Makaleler
- 3
%3 kadar bırakmaya çalışın. Technopat'ta test yapan biri vardı. Gırtlağına kadar doldursaniz anca etki ediyor.
Asıl sorun kontrolcü veya overprovisioning değil. İşletim sistemi ve programlara disk alanı lazım. Geçici dosyalar ve sanal bellek disk alanı kullanıyor. Birkaç GB kalınca tarayıcıda ıkinci sekmeyi açamaz olursunuz.
Asıl sorun kontrolcü veya overprovisioning değil. İşletim sistemi ve programlara disk alanı lazım. Geçici dosyalar ve sanal bellek disk alanı kullanıyor. Birkaç GB kalınca tarayıcıda ıkinci sekmeyi açamaz olursunuz.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Kırmızı gözükmeyene kadar bırakıyorum ben bişi olmuyor.Şu an 80 GB, boş yer kaldı ve kırmızı gözüküyor. 7 GB oyun indirmek istiyorum. Bir sorun yaratır mı?
Winner
Üstün
Bende gözüküyor.Kırmızı gözükmeyene kadar bırakıyorum ben bişi olmuyor.
Hocam 70 GB var şu an.%3 kadar bırakmaya çalışın. Technopat'ta test yapan biri vardı. Gırtlağına kadar doldursaniz anca etki ediyor.
Alessandro Del Piero
Başarılı
70 GB da kırmızı neden acaba bende 30 GB da gözüküyordu. Bir şey olmaz 70 GB iyi.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-