Makaleler
5
SSD.webp

SSD’ler hızları ve verimlilikleri ile dikkat çeken depolama birimleri olsalar da, uzun süre kullanılmadan bekletildiklerinde düşündüğünüz kadar güvenli olmayabilirler. Özellikle bir köşeye koyduğunuz eski SSD’niz, verilerinizi kaybetme riski taşıyor olabilir. SSD’lerin Gücü Kesik Durumdaki Zayıf Noktaları SSD’lerin, enerjileri kesildiğinde veri saklama süreleri düşündüğünüz kadar uzun olmayabilir. Özellikle ömrünün sonuna yaklaşmış bir SSD’de, veriler hızlı bir…

Devamını Oku: SSD’leriniz Uzun Süre Kullanılmadığında Veri Kaybına Uğrayabilir: Neler Yapmalısınız?
Kaynak: Techolay

Kaynak Techolay falan değil.

Aynısını 5-6 ay önce çok daha detaylı bir biçimde kaynak belirterek yazdım. Malum sizler de NAND designer'ı değilsiniz.

Aynısını 5-6 ay önce çok daha detaylı bir biçimde kaynak belirterek yazdım. Malum sizler de NAND Designer'ı değilsiniz.
Bu sitem niye? Madem fikirlerine bu kadar sahip çıkıyorsun niye forumda paylaşıyorsun?
Sen yazdın diye konu sana mı ait oluyor, adamların forumu değil mi istedikleri gibi paylaşırlar.
Sonuçta burası bilgi paylaşım yeri değil mi zaten, çok fena ego sezdim niyeyse...

Bu sitem niye? Madem fikirlerine bu kadar sahip çıkıyorsun niye forumda paylaşıyorsun?
Sen yazdın diye konu sana mı ait oluyor, adamların forumu değil mi istedikleri gibi paylaşırlar.
Sonuçta burası bilgi paylaşım yeri değil mi zaten, çok fena ego sezdim niyeyse...

Sitem niye mi?

Yazdığım yazıdaki bilgilerin kaynaklarını zaten paylaştım ve fikirler bana ait diye bir iddiam var mı? Benim sitemim niye bunu anlamak istediniz mi? İstemediğiniz için söylemediğim şeyleri söylediğimi söylüyorsunuz. Bakın ne yazmışım?

Bu yazıyı zaten ben yazmıştım ama kaynağını belirterek. Yazdığım yazıyı okuduysanız kaynak olarak Çinli bir siteyi ve Intel'i göstermişim.

Yani diyorum ki, aynısını kendilerinin de yapmaları gerekirdi. Kaynak olarak Intel veya her nereden aldıysa orayı göstermek zorunda. Beni göstermesinden bahsetmiyorum beni niye göstersin? Okumadan atlamışsınız hemen.

Screenshot_20241008_194106_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp

Bakın haberdeki fotoğraf benim paylaştığım fotoğraf ile aynı ama ben kaynağını, nereden aldığımı gösterdim. Aynı şeyi onlar da yapmak zorunda doğru habercilik için. Kaynak olarak beni göstermeyecek yani.

Ayrıca fotoğrafı paylaşıp hakkında tek bir açıklama dahi yapmamak çok abes kaçıyor. Fotoğrafı koymuşsunuz, ee? Fotoğraf şu hali ile kimseye bir şey ifade ediyor mu? Etmiyor.

forumu değil mi istedikleri gibi paylaşırlar.

Kimse kimseye ait olan bir şeyi de kafasına göre paylaşamaz. Yasal olarak suçtur ve ahlaksızlıktır, etik bilmemezliktir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynısını 5-6 ay önce çok daha detaylı bir biçimde kaynak belirterek yazdım. Malum sizler de NAND designer'ı değilsiniz.
Kaynak: Techolay yazısı, ana sayfadan alınan bütün içeriklerde otomatk olarak var. Kontrol edebilirsiniz.

Ana haberin altına da orijinal kaynağı ekledim, editörümü de uyarıyorum bundan sonra kaynak ekleme konusunda.

Haberde NAND tasarlayan mühendis olduğumuza dair bir iddia göremedim.

Ana haberin altına da orijinal kaynağı ekledim, editörümü de uyarıyorum bundan sonra kaynak ekleme konusunda.

Teşekkürler.

Haberde NAND tasarlayan mühendis olduğumuza dair bir iddia göremedim.

Bu kadar bariz bir hatayı görünce iğnelemeden duramadım editörü. Yapacak bir şey yok. Hani designer değil, kaynak paylaşman gerekiyor minvalinde bir iğneleme. Zaten değil yani o yüzden bize kaynak lazım. Demek istediğim o. D:

Son düzenleme: