Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
BIOS zamanı Windows’un açılışını ifade etmez. BIOS’un POST süreci dediğimiz aygıtları kontrol etme, cihazları ve diskleri tanıma kısmını ifade eder orada yazan değer. Bu değer de normal bir değer.SSD'ye sahip olarak son BIOS zamanimin 7.9 saniye oldugunu fark ettim bu normal bir sayi mi? 16 GB RAM ve 12 nesil bir islemcim var bu sure normal mi?
- Makaleler
- 3
Evet.
Neden, sizde nasıl bir sayı var.
Yanlış bilgilendirmeden moderatörler ricam olursa bir günlük ban atın da arkadaşın aklı başına gelsin.
Galiba bu yöntemle yapmıştım demişim, okudun mu? Kesin demedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eren Faruk Arabacı
Başarılı
Normal hocam. 560 mb/sn okuma - 480 mb/sn yazma hızındaki SSD'mde son BIOS zamanı 2.8 saniye.
- Makaleler
- 3
Bu SSD ile direkt alakalı bir değer değil. Kıyaslanmasi saçma. Sizinle tamamen aynı olan bir sistemi kiyaslamaniz mantıklı olur. Onda bile 1 saniye civarı oynayabilir.
Degerin düşüklüğü sistemin performansiyla orantılı değil.
Illa öğrenmek istiyorsanız 7 civariydi sanırım. Eve geçince hatırlarsam yazarım. Ama zaman zaman değişiyor. O yüzden aynı sistemde bile 1 saniye oynama yapar dedim.
Benim PC de her yeniden başladığımda güncelleme yapıyor zannediyor ve güncellemeler yapiliyor kapatmayın diyor, 1 saat sonra geri açıldığında bu süre artar mı?
Artabilir. Her başlangıçta güncelleme yapması çok ilginç, bu konu hakkında fikrim yok.
Artabilir. Her başlangıçta güncelleme yapması çok ilginç, bu konu hakkında fikrim yok.
Windows Update yüzünden oldu formatla eski hale döner mi?
Windows Update yüzünden oldu formatla eski hale döner mi?
Düzelebilir, pek bilgim yok o konuda. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer menüsü yayınlandı!
- christopher moltisanti