Çözüldü SSD'li bir sistemde son BIOS zamani 7.9 saniye olması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1547
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1547

Başarılı
SSD'ye sahip olarak son BIOS zamanimin 7.9 saniye oldugunu fark ettim bu normal bir sayi mi? 16 GB RAM ve 12 nesil bir islemcim var bu sure normal mi?

Dosya Ekleri

• Capture d'écran 2024-01-06 130447.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 259
Çözüm
SSD'ye sahip olarak son BIOS zamanimin 7.9 saniye oldugunu fark ettim bu normal bir sayi mi? 16 GB RAM ve 12 nesil bir islemcim var bu sure normal mi?
BIOS zamanı Windows’un açılışını ifade etmez. BIOS’un POST süreci dediğimiz aygıtları kontrol etme, cihazları ve diskleri tanıma kısmını ifade eder orada yazan değer. Bu değer de normal bir değer.
Peki bu durum 30 60 gibi yükselirse garantiye verme durumu gibi bir şey söz konusu olabilir mi?

Neden, sizde nasıl bir sayı var?
Bu SSD ile direkt alakalı bir değer değil. Kıyaslanmasi saçma. Sizinle tamamen aynı olan bir sistemi kiyaslamaniz mantıklı olur. Onda bile 1 saniye civarı oynayabilir.

Degerin düşüklüğü sistemin performansiyla orantılı değil.

Illa öğrenmek istiyorsanız 7 civariydi sanırım. Eve geçince hatırlarsam yazarım. Ama zaman zaman değişiyor. O yüzden aynı sistemde bile 1 saniye oynama yapar dedim.

Peki önceden dediğim gibi bu sayı 30 60 falan çıkarsa garantiye verme gibi şeyler olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…