SSN Sports Raw WPC alınır mı?

d3nzh

Üyecik
Hem yoğun aroma sevmediğim hem de daha uygun fiyatlı olduğu için SSN Raw WPC almayı düşünüyorum; daha bilindik markalara bütçem el vermiyor maalesef. Ham maddeyi Astosan'dan alıyorlarmış sanırım. Bunun dışında SSN'in diğer bazı ürünlerinde amino spiking olduğuna dair iddialar görmüştüm. Raw WPC'de böyle bir durum söz konusu mudur? Genel olarak alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandım tadı berbat fakat fiyatına ve kalitesine göre iyi.

@d3nzh, kimya firmasından aynı maddeyi kilosu 1340 liraya alabilirsin.

Eğer WPC70 de uygundur dersen Slava Süt firmasının ürünleri bana daha iyi kalitede hissettiriyor. Zaten supplement firmaları da bunları alıp üzerine marka basıp yolluyorlar. Alman kullanıyoruz vesaire demeleri satış yalanından ibaret. Yürütmelikler var ne kadar yerli ürün kullanmak zorunda olduğuna dair.

WPC, MPC gibi ürünleri alabilirsin fakat araştırırken çok daha ucuz olan peynir altı suyu tozu ürünlerinden uzak dur, örneğin şu:

Bunlarda protein oranı çok daha düşük olup bolca karbohidrat vesaire bulunur, WPC ise bu ürünün içindeki protein saflaştırıldığında elde edilenidir.

kimya firmasından aynı maddeyi kilosu 1340 liraya alabilirsin.
SSN gıda temelli bir firma olduğu için daha güvenilir olur diye düşünmüştüm hocam. Slava Süt firmasının milkprosunu görmüştüm, o biraz daha pahalıya geliyor fakat alternatif olarak aklımda. Büyük bir eksisi yoksa SSN'den alacağım sanırım.

Hocam bu gerçek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…