Stable Diffusion nasıl kurulur?

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Çıldırmak üzereyim hiç güncel kaynak yok. Referans alabileceğim bir YouTube videosu var mı?

Ben sadece gemini yardımı ile tam 6 saatte kurulumu yaptım geçen hafta. Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar kurarken zorlanmamıştım. Kurduktan sonra istediğim şeyi yapana kadar bir ton hata daha aldım. Performans olarakta tatmin etmedi. 50GB'ı hepten sildim.

Gerçekten kurmak istiyorsan en başta Gemini ile ilerle hataları doğru şekilde ilet ve yönet. Sayısız hatadan sonra kuruluyor bir şekilde.

Gemini Nano Banana V3 modelinden daha mı iyi yoksa daha mı kötü?

Gemini Nano Banana V3 modelinden daha mı iyi yoksa daha mı kötü?
Benim amacım seri üretim yapabilmekti bir açıda. OpenPose ile kaynağa bağlı çokça insan vücudu pozu üretmek. Deneyebileceğim her şeyi 'acemi' vasfında denesem de sonuçlar kaliteli değildi. YouTube'a baktığımda yine çok kaliteli işler göremedim.

Gemini 10 gömlek daha üst sonuçlar versede seri üretim için uygun değil. Ama tabii ki daha bilgili biri bu konuya açıklık getirebilir.

Invoke AI gibi bir arayüz indirip civit.ai üzerinden model ve LORA indirerek kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…