AMD Stable Diffusion Web UI sorunsalı

Mege

Çalışkan
Merhaba,

Sorunun AMD kaynaklı olduğunu biliyorum, işlemcim Ryzen 7 8845HS, ekran kartı RTX 4060 ve AMD Radeon 780M --skip-torch- ve Python bulanamadı tarzı hatalar alıyorum. Nasıl PC'ye Stable Diffusion'ı düzgünce kurup çalıştırabilirim?

AMD kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum zira ekran kartında işlem yapan bir şey ve ekran kartınız da Nvidia. Hatayı detaylıca belirtirseniz veya ekran görüntüsü olarak atarsanız daha elle tutulur şeyler söylenebilir. Mesela hangi arayüzü kurmaya çalışıyorsunuz?

Ayrıca kaynak olarak çok çeşitli şeyler de var ama ben özel olarak bu kanalı önermek istiyorum.

AMD kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum zira ekran kartında işlem yapan bir şey ve ekran kartınız da Nvidia. Hatayı detaylıca belirtirseniz veya ekran görüntüsü olarak atarsanız daha elle tutulur şeyler söylenebilir. Mesela hangi arayüzü kurmaya çalışıyorsunuz?

Ayrıca kaynak olarak çok çeşitli şeyler de var ama ben özel olarak bu kanalı önermek istiyorum.
hata.webp

aldığım hata bu

hata2.webp

dostum teşekkür ederim o sorun düzeldi bir şeyler kurdu sonra bu hata geldi napmam gerekli?

@Mege, attığın fotodaki cmd ekranında command satırının sonda belirttiği dosya yolunu cmd ile açıp yine aynı satırda belirtilen komutu girer misin? webui\repositories\BLIP dosya yoluna girip üstte dosya yolunun yazdığı yere cmd yazıp enter tuşuna basıp açabilirsin. Anlatması karışık oldu, takıldığın yerde ss alıp atabilirsin.

webui klasörü içinde repositories isimli bir klasörü silip bat dosyasını tekrar çalıştırıp sorunu çözenler de olmuş.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt