Detaylar
Kim cevapladı?emre259
Uzman
Ben sadece gemini yardımı ile tam 6 saatte kurulumu yaptım geçen hafta. Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar kurarken zorlanmamıştım. Kurduktan sonra istediğim şeyi yapana kadar bir ton hata daha aldım. Performans olarakta tatmin etmedi. 50GB'ı hepten sildim.
Gerçekten kurmak istiyorsan en başta Gemini ile ilerle hataları doğru şekilde ilet ve yönet. Sayısız hatadan sonra kuruluyor bir şekilde.
Gerçekten kurmak istiyorsan en başta Gemini ile ilerle hataları doğru şekilde ilet ve yönet. Sayısız hatadan sonra kuruluyor bir şekilde.
GitHub - lllyasviel/stable-diffusion-webui-forge
Contribute to lllyasviel/stable-diffusion-webui-forge development by creating an account on GitHub.
"
Just use this one-click installation package (with git and python included).
>>> Click Here to Download One-Click Package (CUDA 12.1 + Pytorch 2.3.1) <<<"
Buna tıklayıp indir ardından istediğin modeli models/stable diffusion klasörüne at. Ekran kartın AMD'yse bulaşma tam bir kanser.
barishizm
Yetkin
Türkçe olarak tek bildiğim kanal Can Sungur'un bu video serisi. Gayet hızlı bir şekilde kurmuştum. Sanırsam aşamalar halen güncelliğini koruyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Gemini Nano Banana V3 modelinden daha mı iyi yoksa daha mı kötü?
Ben sadece gemini yardımı ile tam 6 saatte kurulumu yaptım geçen hafta. Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar kurarken zorlanmamıştım. Kurduktan sonra istediğim şeyi yapana kadar bir ton hata daha aldım. Performans olarakta tatmin etmedi. 50GB'ı hepten sildim.
emre259
Uzman
Benim amacım seri üretim yapabilmekti bir açıda. OpenPose ile kaynağa bağlı çokça insan vücudu pozu üretmek. Deneyebileceğim her şeyi 'acemi' vasfında denesem de sonuçlar kaliteli değildi. YouTube'a baktığımda yine çok kaliteli işler göremedim.Gemini Nano Banana V3 modelinden daha mı iyi yoksa daha mı kötü?
Gemini 10 gömlek daha üst sonuçlar versede seri üretim için uygun değil. Ama tabii ki daha bilgili biri bu konuya açıklık getirebilir.
Reend
Başarılı
Invoke AI gibi bir arayüz indirip civit.ai üzerinden model ve LORA indirerek kullanabilirsiniz.