Merhaba. 12. sinif meslek lisesi stajı yapıyorum. Şu ana kadar çok da iyi çalıştığım söylenmez. Adamlar biraz çalışma tarzımı sevmiyor, bazen lafliyorlar böyle, başka yerde calisamazsin falan diye ama neyse, bunlar önemli değil. Zaten bu mesleği yapmayacağım ancak bazen işte "0 veririz" falan diye sakalasiyorlarmis. Bugün ciddi ciddi sordum. Bunlar 0 verirse ne olur, kalır mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Art The Clown
Üstün
Staj notu en yüksek kredili not puanı 0 verirse büyük ihtimalle kalırsın evet.
Kalırsın.Merhaba. 12. sinif meslek lisesi stajı yapıyorum. Şu ana kadar çok da iyi çalıştığım söylenmez. Adamlar biraz çalışma tarzımı sevmiyor, bazen lafliyorlar böyle, başka yerde calisamazsin falan diye ama neyse, bunlar önemli değil. Zaten bu mesleği yapmayacağım ancak bazen işte "0 veririz" falan diye sakalasiyorlarmis. Bugün ciddi ciddi sordum. Bunlar 0 verirse ne olur, kalır mıyım?
Calistigim yerle buna benzer sorun yasadim 45 puan vermisti. Af edersiniz kopek gibi calisip bu puani vermesi zoruma gitti hocaya da dedim ben bu puanla bitirmem. Ne okula gittim ne staj yerine yeniden bitirdim ayni sinifi bu sefer hic oyle kendimi yormadim staj konusunda. Bir bilgisayarciyla adam gibi anlastim stajimi oyle yapip bitirdim. Ayrica hic staj yapmadan bitirenlerde var nasil basariyorlar bilemiyorum.
Naylon staj yapan çok oluyor dostum anlaşıyorlar her türlü.Calistigim yerle buna benzer sorun yasadim 45 puan vermisti. Af edersiniz kopek gibi calisip bu puani vermesi zoruma gitti hocaya da dedim ben bu puanla bitirmem. Ne okula gittim ne staj yerine yeniden bitirdim ayni sinifi bu sefer hic oyle kendimi yormadim staj konusunda. Bir bilgisayarciyla adam gibi anlastim stajimi oyle yapip bitirdim. Ayrica hic staj yapmadan bitirenlerde var nasil basariyorlar bilemiyorum.
Bence en iyisi bu. Lise seviyesinde staja falan girmek yerine gidip adam gibi para veren yerde garsonluk yapmak daha mantikli. Universite icin guzel para birikirdi.Naylon staj yapan çok oluyor dostum anlaşıyorlar her türlü.
Geçen dönem 89 vermişlerdi e okulda 85 girilmisti notumSıfır verme imkanları yok senden sorumlu hoca en nihayetinde puanı belirliyor kafana takma.
Hocam pekiya düşük verirse ne olur baştan mi staj yaparım 9 ay özel okulda yım ve staj fabrikada yapıyorumCalistigim yerle buna benzer sorun yasadim 45 puan vermisti. Af edersiniz kopek gibi calisip bu puani vermesi zoruma gitti hocaya da dedim ben bu puanla bitirmem. Ne okula gittim ne staj yerine yeniden bitirdim ayni sinifi bu sefer hic oyle kendimi yormadim staj konusunda. Bir bilgisayarciyla adam gibi anlastim stajimi oyle yapip bitirdim. Ayrica hic staj yapmadan bitirenlerde var nasil basariyorlar bilemiyorum.
Kendini ezdirme staj notunu dusuk verdirtme.Geçen dönem 89 vermişlerdi e okulda 85 girilmisti notum
Hocam pekiya düşük verirse ne olur baştan mi staj yaparım 9 ay özel okulda yım ve staj fabrikada yapıyorum
Nasıl yapacağım hocam onu adamlar veriyor notu ben değil ve saka diyoruz vs dediler düşük verceklerini sanmam verirlerse de zaten ortalamam 90 şu anda belge ile isim yok. 50 60 verseler yeter
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet