Staja gitmek istemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cheriel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 645
O

Otomasyon

Hem staja gidip hem YKS çalışabilirsiniz. Hedefiniz ne üniversite konusunda? Tıp/ mühendislik?

Çalışabilirim fakat staj günleri Max 2 saat dayanabiliyorum baygınlık geliyor artık, şu anlık hemşir düşünüyorum biraz da ilgim var.

Çalışabilirim fakat staj günleri Max 2 saat dayanabiliyorum baygınlık geliyor artık, şu anlık hemşir düşünüyorum biraz da ilgim var.

Eğer gerçekten istiyorsan kazanırsın. Zor bir sıralamada değil. En baba hemşirelik 62K. 190K'ya kadar hemşirelik var mış bu sene. Dişini sıkarsan ikisini birden götürebilirsin.

Eğer gerçekten istiyorsan kazanırsın. Zor bir sıralamada değil. En baba hemşirelik 62K. 190K'ya kadar hemşirelik var mış bu sene. Dişini sıkarsan ikisini birden götürebilirsin.

Hocam Ankara'da kazanmak istiyorum sıralamalari güncel bulamıyorum siz bulabilir misiniz zahmet olmazsa, ayrıca hemşir kazanırsam mezuna da bırakırsam tıp hedeflemek mantıklı olur mu?

Hayır. OBP kırılıyor çünkü. Ve tıplar yükselişte şu an.

Hocam sizce hemşirelik okumak mantıklı mi herkes farklı bir şey söylüyor biri maaşı iyi biri hayır iyi değil diyor erkek hemşirelere ağır işler yaptırıyorlar nöbet falan oluyor biliyorum ama bu dedikleri doğru mu ve maaş aralıklarını biliyor musunuz?

Araştırmadığım için net bir şey söyliyemiyeceğim. Sıralamayı aldıktan sonra bunları konuşmak daha mantıklıdır. Şu an önemli olan sıralama ve staj.

Dostum ben sabahın köründe takım elbise+kundura giymek zorunda kaldım. O kadar sıkıyor ki beni. En azından sen rahat olabileceksin (sanırım).
Günüm işkenceydi. Kunduralar ayağımı mahvetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…