Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır gerekmez, ikisi farklı oyun.
Hayır gerekmez, ikisi farklı oyun.
Teşekkürler hocam, konudan bağımsız olarak diğer Stalker oyunlarını önerir misiniz?
Oyunları oynamadım hocam, sadece konunuzu çözmek için internetten araştırdım sizin için.Teşekkürler hocam, konudan bağımsız olarak diğer Stalker oyunlarını önerir misiniz?
Yutka46
Uzman
İlk oyun yani Shadow of Chernobyl güzel oyundur. Yılına göre bile biraz eski bir oyun, vuruş hissi iyi hissettirmiyor genel olarak. Fakat atmosfer ve hikaye gerçekten güzel. İkinci oyun Clear Sky bug dolu oyun, bir sürü hata var. Senaryoyu iyi verememişler, ilk oyundan daha da kötü onu söyleyeyim. Üçüncü oyun olan Call of Pripyat ise efsanedir, vuruş hissi daha düzgün. İlk oyunun çoğu eksiğini kapatan ve daha düzgün görev dizaynı ile bana göre en az 9/10 puan alır. Oyunlara katlanabilecekseniz ilk oyundan başlayın derim, yok değilse hikaye videosu izleyin ilk 2 oyunla alakalı. 3. oyun ilk 2 oyundan sonra geçiyor. Merak ediyorsanız kesinlikle şans verin en azından 3. oyuna.Teşekkürler hocam, konudan bağımsız olarak diğer Stalker oyunlarını önerir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-