ppasha

Uzman
Arkadaşlar merhaba Amazon'dan mikrofon standı satın aldım. Ancak içerisinden erkek mikrofon vidası çıkmadı mikrofonumla uyumlu. Ben de Amazon desteğe ulaştım ve bana sizi hiç mağdur etmeyelim direkt para iadesi sağlayalım siz vidayı temin edin dendi. Para iadem 5 gün içerisinde hesabıma yansıyacak fakat ondan büyük bir problemimse vidamın hangi uca sahip olduğunu bilemiyor oluşum. Erkek mikrofon vidası olduğunu biliyorum lakin ucunu bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları bırakacağım ve mikrofonumun da marka modeli ve uyumlu olduğu vidaları belirteceğim. Bana bu vida konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Mikrofonum: Fifine AM8
Mikrofonumun ucuna uygun vida girişleri: 3/8 ve 5/8

1739644643015.webp

1739644659811.webp

1739644668671.webp

1739644678381.webp

1739644696421.webp

@Henkai hocam sen bilgilisin bu konularda rıca etsem ılgılenır mısın?

Son düzenleme:
Mikrofonla birlikte gelen standdan mikrofonu tutan kol çıkarılabiliyor. O kolu çıkarıp yeni standınıza takabilirsiniz. Vidaya gerek yok.

1000047501.webp
1000047500.webp

Eminiz değil mi hocam? Buyurun emin olmanız için vidamın eksik çıktığı standı da size link olarak atayım ona da bakın.
Genel olarak tüm mikrofonlarla uyumlu oluyor zaten standlar. Siz dediğimi deneyin olmazsa dönüştürücü vida alabilirsiniz ama vidalar çok uçuk fiyatlara satılıyor nedense. Çevrenizde bu dönüştürücüleri daha uygun satan esnaflar varsa onlardan almanızı öneririm.

Genel olarak tüm mikrofonlarla uyumlu oluyor zaten standlar. Siz dediğimi deneyin olmazsa dönüştürücü vida alabilirsiniz ama vidalar çok uçuk fiyatlara satılıyor nedense. Çevrenizde bu dönüştürücüleri daha uygun satan esnaflar varsa onlardan almanızı öneririm.

Dönüştürücü vidayı sormustum zaten postta hocam bulamadım ucunun neyle uyumlu oldugunu o konuda bir fıkrınız var mı peki?

Dönüştürücü vidayı sormustum zaten postta hocam bulamadım ucunun neyle uyumlu oldugunu o konuda bir fıkrınız var mı peki?
1/4'ten 3/8'e dönüştüren vida alabilirsiniz. Standınızın girişi 1/4. Mikrofonu takabilmek için 3/8 vida dönüştürücüsü alabilirsiniz. Genelde standların içerisinde 1 adet dönüştürücü gönderiliyor ancak size neden gönderilmedi bilemiyorum.

1/4'ten 3/8'e dönüştüren vida alabilirsiniz. Standınızın girişi 1/4. mikrofonu takabilmek için 3/8 vida dönüştürücüsü alabilirsiniz. Genelde standların içerisinde 1 adet dönüştürücü gönderiliyor ancak size neden gönderilmedi bilemiyorum.

Mikrofonu aldığım kişiden altının fotoğrafını istedim. Sizce uyumlu mudur hocam al mıyım mı vida?

1739647644241.webp

Bulut Bey, size ilk mesajımda dediğimi yapmanızı söyledim. Gördüğünüz gibi kolun içerisinde dönüştürücü var. Direkt olarak mikrofonu koluyla birlikte standa takın. Olmazsa dediğim dönüştürücüyü alırsınız.
Merhaba. Benim de şurada postum var. Ne almamı önerirsiniz? Videoda da gösteriyorum takılmadığını. Hangi vidayı almam gerek? Veya bu mikrofona uygun stand önerileriniz var mı?