Detaylar
Kim cevapladı?Ben bu modeli kullanıyorum tavsiye ederim.
Hocam 0,47 litre az değil mi? Kaç çay bardağı çay çıkıyor ?Ben bu modeli kullanıyorum tavsiye ederim.
Elde böyle duruyor. Aşağı yukarı bu boyutlarda.Hocam 0,47 litre az değil mi? Kaç çay bardağı çay çıkıyor ?
Litre az.Ben bu modeli kullanıyorum tavsiye ederim.
Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1.06 LT - Fiyatı, Yorumları
Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1.06 LT yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
300 TL farkla 1 litresi daha mantıklı.
Hocam ben aslında 2.3 litre düşünüyordum. Sadece çay içmekten ziyade su içmek için de kullanma düşüncem var. İkisi aynı kaptan içilir mi ?Litre az.
![]()
Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1.06 LT - Fiyatı, Yorumları
Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1.06 LT yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
300 TL farkla 1 litresi daha mantıklı.
Elbette.Hocam ben aslında 2.3 litre düşünüyordum. Sadece çay içmekten ziyade su içmek için de kullanma düşüncem var. İkisi aynı kaptan içilir mi ?
2.3 yerine 1.9 daha mantıklı.Hocam ben aslında 2.3 litre düşünüyordum. Sadece çay içmekten ziyade su içmek için de kullanma düşüncem var. İkisi aynı kaptan içilir mi ?
400 ml için ekstra 1.100 TL isteniyor
Aynen bunu ben de farkettimElbette.
2.3 yerine 1.9 daha mantıklı.
400 ml için ekstra 1.100 TL isteniyor![]()
1.9 litre sürahiden hallice bir boyutta. Hatta daha büyük. Bunun yerine ucuz da olsa bir kahve makinesi daha mantıklı geldi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-