Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi en son yayınlanan Star Wars filmi 2019 sonunda çıkan The Rise of Skywalker ve epey nefret edilen bir film. O günden beri bir Star Wars filmi gelmedi.

Peki sizin herhangi bir Star Wars filmi için hype'landığınız (gazlandığınız) oldu mu? Eğer olduysa beklentinizi o dönemde karşıladı mı?

Ben şahsen Star Wars izlemeye epey geç başladığım için filmleri de Disney+ gelince izledim. Yani ben hiçbir Star Wars filmini sinemada izlemedim. Bu nedenle bu konuda benim bir yorumum yok.

Olmadı ama ilk defa sinema koltuğunda izleyeceğim Rey filmi için sabırsızlanıyorum. Rey fanı değilim.
Benim o filmden zerre beklentim yok. Sinemada yayınlanırsa belki izlerim ama çıkışta küfür ede ede çıkacağımdan adım kadar eminim.

Daha çok Dawn of the Jedi filminden bir şeyler bekliyorum.

Film değilde Ahsoka dizisinde bir tane What If içeren bir bölümü olacağını duymuştum. Anakin sözde Obi-Wan'ı öldürecekti alternatif evrende. Tabi bu hiçbir zaman olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Star Wars önüme çöp atsa yine bayıla bayıla izlerim. Son filmler berbattı ben yine de izlemekten keyif aldım. Konsepti seviyorum. Mark Hamill hala çalışabiliyorken çok daha güzel işler ortaya koymalarını isterdim. 1-2-3'ün oyuncuları yaşlanmadan güzel işler yapsalar iyi olacak. Bu seri Rey ile gitmez. Kenobi dizisine de bayılmadım ama severek izledim. İyi ki Darth Vader için Hayden'ı getirdiler.