Hangi il, hangi semt? Bazı şubeler diğerlerinden çok daha yoğun olabiliyor. Personel sayısı ve iş yoğunluğunu düşünecek olursak, fazla yorulursun. Çünkü Starbucks haftanın her günü dolu neredeyse.

Teknosa'nın maaşı ne kadar?
Her iki işte çalışma saatleri ne?

Starbucks 9.5 saat Teknosa ile konuşacağım yarın.

Hangi il, hangi semt? Bazı şubeler diğerlerinden çok daha yoğun olabiliyor. Personel sayısı ve iş yoğunluğunu düşünecek olursak, fazla yorulursun. Çünkü Starbucks haftanın her günü dolu neredeyse.

Bodrum hocam her şube yoğun.

Forumda sürekli "...'da çalışılır mı?" konularınıza denk geliyorum, çalışmaktan çok hangi işte çalışacağınıza kafa yoruyorsunuz. Hemen hemen hepsi hizmet sektörü işi, aralarında çok bir fark yok. Hangisi daha çok para veriyorsa, daha az iş yaptırıyorsa orada çalışın.

Günlük 9.5 saat mesaide 45k şaşırtıcı, çalışılır.
Hocam maaş 35K, 10K yol yemek.

Forumda sürekli "...'da çalışılır mı?" konularınıza denk geliyorum, çalışmaktan çok hangi işte çalışacağınıza kafa yoruyorsunuz. Hemen hemen hepsi hizmet sektörü işi, aralarında çok bir fark yok. Hangisi daha çok para veriyorsa, daha az iş yaptırıyorsa orada çalışın.
Öyle hocam işte, hangisi kolaysa ona gideyim diyorum. Starbucks'ta yorumlara bakınca bazıları çok kolay, bazıları çok zor yazmış. Çalışan arkadaşlar varsa merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle hocam iste hangisi kolaysa ona gideyim diyorum Starbucks'ta yorumlara bakinca bazilari cok kolay bazilari cok zor yazmis calisan arkadaşlar varsa merak ediyorum.

Kolay iş olsa size bırakmazlar emin olun. Vatan-Teknosa ikilisinde kota işi olacağından başınız ağrıyacaktır. Bence Starbucks o kadar yormaz, zaten anladığım kadarıyla kasada durmayacaksınız. Masayı yeri sil süpür, varsa ufak tefek mal indir vs. basit iş.