5 5732 Çalışkan Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 25 2 Nisan 2024 #1 Oyuna yeni başladım. Balık tutarken bulduğum sandıktan elmas çıktı. Ben bunu en efektif şekilde nasıl kullanabilirim?
Oyuna yeni başladım. Balık tutarken bulduğum sandıktan elmas çıktı. Ben bunu en efektif şekilde nasıl kullanabilirim?
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 2 Nisan 2024 #2 Craftta kullanabilirsin, hediye verebilirsin ya da direkt satabilirsin.
KS KS 5 5732 Çalışkan Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 25 2 Nisan 2024 #3 babaci dedi: Craftta kullanabilirsin, hediye verebilirsin ya da direkt satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin?
babaci dedi: Craftta kullanabilirsin, hediye verebilirsin ya da direkt satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin?
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 2 Nisan 2024 #4 5732 dedi: Hangisini önerirsin? Genişletmek için tıkla... Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
5732 dedi: Hangisini önerirsin? Genişletmek için tıkla... Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.480 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 2 Nisan 2024 #5 babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... 3. ve en son seçenek müze.
babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... 3. ve en son seçenek müze.
iUgur Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 333 Çözümler 3 Beğeniler 439 Yer Türkiye, eskişehir 2 Nisan 2024 #6 Livo dedi: 3. ve en son seçenek müze. Genişletmek için tıkla... Oyunun başında müzeyle uğraşmak gereksiz, oyunun sonlarına doğru tamamlar zaten müzeyi, ilişki yürütmek istediği kişiye versin veya satsın direkt.
Livo dedi: 3. ve en son seçenek müze. Genişletmek için tıkla... Oyunun başında müzeyle uğraşmak gereksiz, oyunun sonlarına doğru tamamlar zaten müzeyi, ilişki yürütmek istediği kişiye versin veya satsın direkt.
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #7 Müze çok beleşçi. Satmak daha mantıklı geldi. Hediye etmek apayrı bir saçmalık zaten. Çoğunun sevdiği kolay bulunan şeyler oluyor zaten.
Müze çok beleşçi. Satmak daha mantıklı geldi. Hediye etmek apayrı bir saçmalık zaten. Çoğunun sevdiği kolay bulunan şeyler oluyor zaten.
Renkli Klavye Yetkin Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 125 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 141 2 Nisan 2024 #8 babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... 1 kalp'den fazla etmiyorsa etkileşim değeri, müzeye vermek daha iyi zaten içecek verince de aynı değeri veriyor.
babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... 1 kalp'den fazla etmiyorsa etkileşim değeri, müzeye vermek daha iyi zaten içecek verince de aynı değeri veriyor.
KS KS 5 5732 Çalışkan Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 25 2 Nisan 2024 #9 babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... Para daha önemli hocam. Sattım. Son düzenleme: 2 Nisan 2024
babaci dedi: Elmastan bayağı kişi hoşlanıyor. İlişki ilerletmeye çalıştığın biri varsa ve hoşlanıyorsa ona ver gitsin. Genişletmek için tıkla... Para daha önemli hocam. Sattım.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 2 Nisan 2024 #10 5732 dedi: Para daha önemli hocam. Sattım. Genişletmek için tıkla... Para tarımdan falan kasılıyor hocam başlarda ileride zaten şaraptan, peynirden ve domuzdan sınırsız paranız oluyor.
5732 dedi: Para daha önemli hocam. Sattım. Genişletmek için tıkla... Para tarımdan falan kasılıyor hocam başlarda ileride zaten şaraptan, peynirden ve domuzdan sınırsız paranız oluyor.