İyi akşamlar. Stardew Valley var bende. Boş zamanlarımda kafa dağıtmalık, sakin bir oyun diye aldım ama çok sıkıcı geliyor nedense. Ne yapabilirim?

Tam olarak neyinden sıkıldınız? Buna odaklı gidersek çözebileceğimi düşünüyorum.

Genelde bu oyunu sevmeyen 2 tür insan var. Birincisi, hayatının büyük bir bölümünü rekabetçi oyunlara ayırmış tayfa. İkincisi, piksel oyunlara karşı hep ön yargı yapan tayfa.

Tam olarak neyinden sıkıldınız? Buna odaklı gidersek çözebileceğimi düşünüyorum.

Genelde bu oyunu sevmeyen 2 tür insan var. Birincisi, hayatının büyük bir bölümünü rekabetçi oyunlara ayırmış tayfa. İkincisi, piksel oyunlara karşı hep ön yargı yapan tayfa.

İkisi de değilim. Ancak sıkıcı geliyor. Sebebin bu tarz oyunlarda ne yapacağımı bilmemem olabilir belki.

Oyun tek başına sıkıcı çünkü ( balık tutmak hariç ). Arkadaşlarla eğlenceli ama benim gibi tek tip oyunlar seven arkadaşların varsa max 10 saat oynar daha da oynayamazsınız çünkü arkadaşların da çabuk sıkılır.

Hiç bir nedeni yok hocam oyunu oynarken birden sıkıcı gelmeye başlıyor çıkıyorum. Pvp oyunlardan nefret ederim açıkçası.

arkadaşlarla veya kız arkadaşla
İkiside yok hocam, büyük şans.