Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Vallahi biz de aldık lakin dedikleriniz benim için de geçerli olacak ki oyundan çarçabuk sıkılıvermiştim.
Son düzenleyen: Moderatör:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
İyi akşamlar. Stardew Valley var bende. Boş zamanlarımda kafa dağıtmalık, sakin bir oyun diye aldım ama çok sıkıcı geliyor nedense. Ne yapabilirim?
Tam olarak neyinden sıkıldınız? Buna odaklı gidersek çözebileceğimi düşünüyorum.
Genelde bu oyunu sevmeyen 2 tür insan var. Birincisi, hayatının büyük bir bölümünü rekabetçi oyunlara ayırmış tayfa. İkincisi, piksel oyunlara karşı hep ön yargı yapan tayfa.
Sıkıcı çünkü.
AnkiDaster
Uzman
Herkese hitap eden bir oyun değil. Bana görede sıkıcı ama sevenleri var.
wallywestr
Uzman
Bence tek başına sıkabilen ama arkadaşlarla veya kız arkadaşla çok keyifli olabilen bir oyun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Tam olarak neyinden sıkıldınız? Buna odaklı gidersek çözebileceğimi düşünüyorum.
Genelde bu oyunu sevmeyen 2 tür insan var. Birincisi, hayatının büyük bir bölümünü rekabetçi oyunlara ayırmış tayfa. İkincisi, piksel oyunlara karşı hep ön yargı yapan tayfa.
İkisi de değilim. Ancak sıkıcı geliyor. Sebebin bu tarz oyunlarda ne yapacağımı bilmemem olabilir belki.
Hiç bir nedeni yok hocam oyunu oynarken birden sıkıcı gelmeye başlıyor çıkıyorum. Pvp oyunlardan nefret ederim açıkçası.Tam olarak neyinden sıkıldınız? Buna odaklı gidersek çözebileceğimi düşünüyorum.
İkiside yok hocam, büyük şans.