Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Açıkçası uzun zamandır mobil ve PC arasında online oynama konusuna bakmıyorum, mobil oyuna 1.6 sürümüyle cross platform desteği gelecek deniyordu ancak geldi mi bilmiyorum. Onunla ilgili bir rehber gelebilir bence, eğer destek gelmediyse modla yapılabiliyordu çünkü. Forumda bu modla ilgili bir rehber yok diye hatırlıyorum.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Açıkçası uzun zamandır mobil ve PC arasında online oynama konusuna bakmıyorum, mobil oyuna 1.6 sürümüyle cross platform desteği gelecek deniyordu ancak geldi mi bilmiyorum. Onunla ilgili bir rehber gelebilir bence, eğer destek gelmediyse modla yapılabiliyordu çünkü. Forumda bu modla ilgili bir rehber yok diye hatırlıyorum.
Yapmak şu an için mümkün değil. Çünkü oyun sürümleri tutmuyor. Mobile 1.5 sürümü, PC tarafına 1.6 sürümü çıktığında yayınlandı. Şu anda mobil tarafta 1.6 geldi mi bilmiyorum, geldiyse bir bakayım. Mümkünatı varsa konusunu açarım. Teşekkürler.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Yukarı köy ya da kasaba gibi bir mod vardı orada ki karakterler normal oyuna geldi mi?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yukarı köy ya da kasaba gibi bir mod vardı oradaki karakterler normal oyuna geldi mi?
Adı üzerinde, "mod". Ridgeside village karakterleri de oyuna gelmedi.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor