Makaleler
1
Yaklaşık bir 10 yıldır Minecraft oynuyorum ve benim vücudumda bir yer edindi bu oyun ama alternatiflerine hiç bakmadım, fanboyluk yaptım biraz. :hehehe: Yine de sıkılıyor insan tabii hep aynı şeyleri yapmaktan. O yüzden alternatiflerine bakmak istedim.

Terraria'ya baktım ilk ama çok beğenmedim. Şimdi de Stardew Valley deneyeceğim ama eğlendirir mi bilmiyorum. Linux da destekliyor, bu benim için artı https://www.protondb.com/app/413150.

Eğlendirir mi sizce? Tabii Minecraft kadar eğlendiremez beni hiçbir oyun ama büyük bir beklentim var bu oyuna karşı. @talongod hocam sen bilgilisin bu konuda yardımcı olur musun? :hehehe:

Ne amaçladığınıza göre değişecektir. Ben 7 yıldır oynuyorum. Bütün platformlarda 3000+ saatim vardır. Son 3-4 yıldır modlarla oynuyorum, modsuz çok yavan geliyor.

Onu bir tarafa bırakıyorum, eğer sandbox türünü seviyorsanız, çiftlik, inşa temasını da seviyorsanız bayılırsınız. Ben modlamayı bırakıp mod yerelleştirme bile yaptım dönem dönem.

Bu arada, sadece Linux desteği oyun için değil modlar için de var.

Bana göre evrenin en iyi oyunudur. Karakterleri, diyalogları, iç hesaplaşmaları, dizaynları, teması, müzikleri 10/10.

Son düzenleme:
Ne amaçladığınıza göre değişecektir. Ben 7 yıldır oynuyorum. Bütün platformlarda 3000+ saatim vardır. Son 3-4 yıldır modlarla oynuyorum, modsuz çok yavan geliyor.

Onu bir tarafa bırakıyorum, eğer sandbox türünü seviyorsanız, çiftlik, inşa temasını da seviyorsanız bayılırsınız. Ben modlamayı bırakıp mod yerelleştirme bile yaptım dönem dönem.

Bu arada, sadece Linux desteği oyun için değil modlar için de var.

Minecraft'ta hep tarla, 2 katlı ev kombinasyonu yaparım hoşuma gider :D. Bir 2-3 yıldır Modpack'li oynuyorum Minecraft'ı oyunu baştan aşağı değiştiriyor. Stardew Valley'de böyle bir şey var mı?

Minecraft'ta hep tarla, 2 katlı ev kombinasyonu yaparım hoşuma gider :D. Bir 2-3 yıldır Modpack'li oynuyorum Minecraft'ı oyunu baştan aşağı değiştiriyor. Stardew Valley'de böyle bir şey var mı?

Var. Vanilla tweaks isimli modlar var. Yine de araştırıp modpack toplanılmasını tercih ederim. Ben 345 moddan 192 moda kadar düştüm son günlerde.

Öyle bir oynanır ki, ömrü hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biridir sıfır şaka. :love:

Ben hafif modlayarak oynuyorum, balıkçılığın mini game'ini devre dışı bırakma ve NPC'lerin konumunu görme falan. Mis gibi oluyor kesinlikle öneririm.

Steam Deck OLED üzerinden oynuyorum, ya ben biraz abartıyorum ya da bu oyunu ne zaman oynasam gündelik dertlerimden tamamen kurtuluyorum o derece.

Ben hafif modlayarak oynuyorum, balıkçılığın mini Game'ini devre dışı bırakma ve NPC'lerin konumunu görme falan. Mis gibi oluyor kesinlikle öneririm.

Keşke bende hafif modlayarak oynayabilsem. Şu oyunu modlamak zehir gibi. Çok fazla mod desteği olunca baktıkça bakıyorum, dur durak olmuyor..