Keşke bende hafif modlayarak oynayabilsem. Şu oyunu modlamak zehir gibi. Çok fazla mod desteği olunca baktıkça bakıyorum, dur durak olmuyor..
O kadar saat bende deneyimlesem inan ben de 200 - 300 moda bulaşırdım gibi ya.

Oturdum salya sümük yeni cadılı, büyülü oyunlarını çıkarmalarını bekliyorum.

Daha önce arkadaşlarla speedrun yapar gibi oynadık ve zerre keyif alamadım. Geçenlerde tek başıma denedim. Yine keyif alamadım çünkü oyun bir noktadan sonra koşturmacaya dönüyor. Her şeyin belli günü var. Ona buna yetişeyim derken daha çok stres oldum. :D

Daha önce arkadaşlarla speedrun yapar gibi oynadık ve zerre keyif alamadım. Geçenlerde tek başıma denedim. Yine keyif alamadım çünkü oyun bir noktadan sonra koşturmacaya dönüyor. Her şeyin belli günü var. Ona buna yetişeyim derken daha çok stres oldum. :D
Oyunda yapamadigin seyler icin bir yaptirim ya da olumsuz sonuc yok ki. En fazla mevsimi gecti diye istenilen sebze meyveleri verme gorevleri beklemede kaliyor. Onlari da sonraki yilda yaparsin. Ilk yapman gereken ciftlik otomasyonu icin yatirim yapmak. Madenden biraz para kazanip bunu yaptin mi daha sonra dag bayir gezerken ciftlik nerede ise kendi kendine donuyor zaten.

Kesinlikle oynanır, oyuna ilk girdiğim gibi onu bunu keşfetmeye çalışırken oldukça sürüklemişti. Oyunu tam anlamıyla anlamaya ve ilerlemeye çalışırken zaten epey vakit geçiyor ki üstüne modda kurarsanız üstüne daha da farklı deneyimler elde edebilirsiniz. Pek çok modu var keşfedilmeyi bekleyen, en popüler olanları bile sizleri oldukça sürükleyecektir eğer severseniz.