Nikki Freeman 93 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.109 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 882 Yer California Bugün 10:23 #1 Merhaba, Stardew Valley oynuyorum fakat bitkileri sulamak beni çok sıkıyor. Bitkileri sulamak için bir hile vb. var mı?
Merhaba, Stardew Valley oynuyorum fakat bitkileri sulamak beni çok sıkıyor. Bitkileri sulamak için bir hile vb. var mı?
ElonXMusk 60 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.693 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 10:43 #2 Nikki Freeman dedi: Merhaba, Stardew Valley oynuyorum fakat bitkileri sulamak beni çok sıkıyor. Bitkileri sulamak için bir hile vb. var mı? Genişletmek için tıkla... CJB Cheats Menü var kullanabilirsin.
Nikki Freeman dedi: Merhaba, Stardew Valley oynuyorum fakat bitkileri sulamak beni çok sıkıyor. Bitkileri sulamak için bir hile vb. var mı? Genişletmek için tıkla... CJB Cheats Menü var kullanabilirsin.
Smyrna 93 Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Beğeniler 35 5 dakika önce #3 Farming level'ın 2 olunca sprinkler açılıyor. Otomatik sulama yapıyorsun onlarla. Biraz sık dişini.