Utanmadan oyunu çok kötü yapıp insanların sistemine laf ediyorlar. RTX 4090 Ti Super çıksa onu alsak yine bize laf edecekler. Önce doğru düzgün sorunsuz yapsınlar.
Valla bu Todd Howard bazen tam dayaklık birine dönüşebiliyor.
Kendinize işkence etmişsiniz hocam.
Valla. Ara sıra Geforce Now'dan giriyordum ama en son sıkıldım oyundan, öyle kaldı sonra.

Utanmadan oyunu çok kötü yapıp insanların sistemine laf ediyorlar. RTX 4090 Ti Super çıksa onu alsak yine bize laf edecekler. Önce doğru düzgün sorunsuz yapsınlar.

Çıkan oyunların bir kısmı sorunlu zaten. Alan Wake 2 mesela. RTX 4090'da 60 FPS bile oynatamıyor. Grafikleri güzel ama yeni nesil değil bence.

DLSS sayesinde 60-70 veriyor anca. Bunların hepsi planlı da neyse artık bir şey demeyeceğim.

Oynanmaz bence. Yılın oyunu olacak diye milleti gazladılar ama içi boş çıktı.
Yani. Sevdiğim kısımları oldu, sevmediğim kısımları da oldu. Ama şu optimizasyon meselesi beni oyundan epey itti. Ya bir de saçma olan şey şu: Sen yeni nesil bir konsola oyun çıkarıyorsun bir de yeni nesile özel. Ama bakıyorsun oyun 30 FPS. Bu ne saçma, bu ne garip bir şeydir ya? Niye 60 FPS yapmıyorsun arkadaş? Todd Howard'ın yaptığı şey belli. Kendisi, oyuncuları enayi yerine koyuyor. Başka bir cevabı yok bunun.