- Makaleler
- 4
Şeytan diyor git Bethesda'nın ofisini bas. Onu duyunca kriz geçirdim lan.Üstüne bir de, " yeni sistem alın" demeleri yok mu? Oyunun ismini duyunca bile tövbe ediyorum.
Şeytan diyor git Bethesda'nın ofisini bas. Onu duyunca kriz geçirdim lan.Üstüne bir de, " yeni sistem alın" demeleri yok mu? Oyunun ismini duyunca bile tövbe ediyorum.
En son 7 şubat'ta Steam Beta'ya gelmişti. Artık an itibari ile tam sürüm olarak oyuna eklendi.
Şeytan diyor git Bethesda'nın ofisini bas. Onu duyunca kriz geçirdim lan.
Kendinize işkence etmişsiniz hocam.Valla. Ha bir de Xbox Series X’te 30 FPS’te oynadığımın da altını çizeyim.
Valla bu Todd Howard bazen tam dayaklık birine dönüşebiliyor.Utanmadan oyunu çok kötü yapıp insanların sistemine laf ediyorlar. RTX 4090 Ti Super çıksa onu alsak yine bize laf edecekler. Önce doğru düzgün sorunsuz yapsınlar.
Valla. Ara sıra Geforce Now'dan giriyordum ama en son sıkıldım oyundan, öyle kaldı sonra.
Oynanmaz bence. Yılın oyunu olacak diye milleti gazladılar ama içi boş çıktı.Valla bu Todd Howard bazen tam dayaklık birine dönüşebiliyor.
Valla. Ara sıra Geforce Now'dan giriyordum ama en son sıkıldım oyundan, öyle kaldı sonra.
Utanmadan oyunu çok kötü yapıp insanların sistemine laf ediyorlar. RTX 4090 Ti Super çıksa onu alsak yine bize laf edecekler. Önce doğru düzgün sorunsuz yapsınlar.
Yani. Sevdiğim kısımları oldu, sevmediğim kısımları da oldu. Ama şu optimizasyon meselesi beni oyundan epey itti. Ya bir de saçma olan şey şu: Sen yeni nesil bir konsola oyun çıkarıyorsun bir de yeni nesile özel. Ama bakıyorsun oyun 30 FPS. Bu ne saçma, bu ne garip bir şeydir ya? Niye 60 FPS yapmıyorsun arkadaş? Todd Howard'ın yaptığı şey belli. Kendisi, oyuncuları enayi yerine koyuyor. Başka bir cevabı yok bunun.Oynanmaz bence. Yılın oyunu olacak diye milleti gazladılar ama içi boş çıktı.