Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hayır, başarımları manuel olarak yönetmene izin veriyor sadece. Yani programı kurup hiçbir şey yapmadan tüm başarımların açılması gibi bir durum yok. Senin seçmen gerek.
Manuel yapıyorsun değil mi? Doğru biliyorum. Toplu halde değil.
Otomatik de yapabiliyorsun abi. Bir oyun içerisindeki tüm başarımları tek seferde açabiliyorsun ya da tekli tekli de açabilirsin.

1781186802967.webp

Bunlar gibi.

Otomatik de yapabiliyorsun abi. Bir oyun içerisindeki tüm başarımları tek seferde açabiliyorsun ya da tekli tekli de açabilirsin.

Eki Görüntüle 256497

Bunlar gibi.

Eki Görüntüle 256497

Bunlar gibi.

Hangi programdan bahsediyorsunuz? Attığım programı satın aldım. Ve hiçbir başarımı manuel açmadı. Başarımları kendim oynayarak yapmam gerekiyor. İade edeceğim.

Hangi programdan bahsediyorsunuz? Attığım programı satın aldım. Ve hiçbir başarımı manuel açmadı. Başarımları kendim oynayarak yapmam gerekiyor. İade edeceğim.
Konuda attığınız yazılım bahsettiğimiz işe yarıyor, siz kullanamadınız sanırım.

Bu programın temel amacı, oyunları oynamadan başarımları elde etmek veya elde edilen başarımları kaldırmak. Bunu isterseniz tek tek, isterseniz de toplu yapabiliyorsunuz. Yıllar önce kullandım.

Konuda attığınız yazılım bahsettiğimiz işe yarıyor, siz kullanamadınız sanırım.

Bu programın temel amacı, oyunları oynamadan başarımları elde etmek veya elde edilen başarımları kaldırmak. Bunu isterseniz tek tek, isterseniz de toplu yapabiliyorsunuz. Yıllar önce kullandım.

Nasıl yapacağım açıklar mısın?

Nasıl yapacağım açıklar mısın?
Bu konuda attığınız yazılım sanırım bildiğimiz Achievement Manager değil, sadece aynı isimle satışa sunulmuş bir yazılım. Sanıyorum bu yazılımın bahsettiğimiz gibi bir özelliği yok.

Siz başarımları mı açmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse internetten indirin SAM'ı.