Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam aile paylaşımı nasıl yapılır? Hesabımda olan Battlefield 1 oyunumu diğer hesaptan oynamak istiyorum.
Battlefield 1 aile paylaşımında yok.
Bir oyunun aile paylaşımında olup olmadığına sağ taraftaki etiketlerden öğrenebilirsin artı olarak aile paylaşımına alacağın hesabın artık aynı internete en az 1 defa bağlanmış olması gerekiyor ve satın alım yapılmış olması gerekiyor.
Hydrogen
Uzman
Steam Aile Paylaşımı Nasıl Yapılır?
Steam'in kullanıcıların oyunları aile üyeleri ve arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak tanıyan Steam aile paylaşımı nasıl yapılır sorusunu yanıtladık.
Buradaki adımları izleyebilirsiniz hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
gustavo
Üstün
Steam aile paylaşımı nasıl yapılır? Hesabımda olan Battlefield 1 oyunumu diğer hesaptan oynamak istiyorum.
- Steam > ayarlar > aile sekmesine geç.
- "Bu bilgisayarda kütüphanemi paylaşmak istiyorum" seçeneğini işaretle.
- Aile paylaşımı yapmak istediğin hesapları seç.
- Ha bir de Steam Guard aktif olmalı.
Paylaşılan iki bilgi de eski. Şu an var olan aile uygulaması farklı, keşke kontrol etseydiniz.
Steam > Ayarlar > Aile bölümüne gelip bir aile oluşturun. Sonrasında aynı sekmeden "Steam ailenizi yönetin" butonuna tıklayıp gelen sekmeden diğer hesabınızı davet edin. Aynı bilgisayardan girdiğiniz bir hesapsa davet esnasında bir sorun çıkmamalı. Devamında ise davet ettiğiniz hesaba girin ve daveti kabul edin.Steam aile paylaşımı nasıl yapılır? Hesabımda olan Battlefield 1 oyunumu diğer hesaptan oynamak istiyorum.
Battlefield 1 aile paylaşımında yok.
Bir oyunun aile paylaşımında olup olmadığına sağ taraftaki etiketlerden öğrenebilirsin artı olarak aile paylaşımına alacağın hesabın artık aynı internete en az 1 defa bağlanmış olması gerekiyor ve satın alım yapılmış olması gerekiyor.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-