Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Steam hesabımı Family Sharing ile kardeşimle paylaştım ve belli başlı oyunlara girmesini istemiyorum. Girmesini istediğim oyunları ekteki şekilde seçtim ama kardeşim istediği oyuna girebiliyorken, ben aile paylaşımı modundayken kendi seçtiğim oyunlara girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
1719394052813.webp
1719394090033.webp

:thumbsup: Oyun gizli olarak işaretlenirse sorun çözülür. Aşağıda yazan ve üstü çizili işaretlenen her şey hatalı bilgidir.

Düzeltemezsiniz. Sizin yasakladığınız şey Aile Görünümü'ndeki oyunlar. Aile Görünümü ile Steam Aileleri aynı şey değil.

Steam Ailesinde 5 kişiye kadar kütüphanenizi paylaşırsınız. Aile Görünümü'nde ise sizin hesabınızı kullanınca PIN girene kadar yapamayacağı işlemleri belirlersiniz.

Aile Görünümü sizin hesaba giren birini etkiler sadece, diğer Steam Aileleri üyelerini değil.

Açıkçası bu büyük bir eksiklik, AAA bir oyun aldığım zaman ilk ben oynayıp sonra aileme dahil etmek isterim ama yaptırtmıyorlar.

Neyse ki bu Steam Aileleri Beta'da ve topluluk da bunu oldukça istiyor. Muhtemelen ileride eklenir.

Yine de şu anlık istediğiniz şey mümkün değil.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 59916

Gizli olarak işaretlerseniz oyunu oynayamaz kardeşiniz.
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum, hemen deneyeceğim şimdi.

Eki Görüntüle 59916

Gizli olarak işaretlerseniz oyunu oynayamaz kardeşiniz.
Haklıymışsınız, bana şuradan bir hatalı bilgi cezası lütfen :)
@Aeronight hocam özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için. Oyunu gizli olarak işaretleyince gizleniyormuş.

Son düzenleme:
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum, hemen deneyeceğim şimdi.

@Aeronight hocam özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için. Oyunu gizli olarak işaretleyince gizleniyormuş.

Artı olarak çocuk olarak eklenen kişinin oyunlarına da el atabiliyorsunuz ben kardeşime stardew verdim sadece şakasına kütüphanesinde o oyun gözüküyor tek kendi oyunlarını da oynayamıyor.

Artı olarak çocuk olarak eklenen kişinin oyunlarına da el atabiliyorsunuz ben kardeşime stardew verdim sadece şakasına kütüphanesinde o oyun gözüküyor tek kendi oyunlarını da oynayamıyor.
Çocuk hesabı bence fazla kısıtlayıcı zaten, satın alım işlemlerine bile karışabiliyorsunuz ve çocuk aileden kendi isteğiyle ayrılmak isterse Steam Destek'e başvurması gerek :)

Mesajınızı raporladım bu arada, çözüm olarak işlemeleri lazım. Ha, şimdi işlemişler.

Sorun yok hocam. Gizli özelliğini kullandığımda ben nasıl etkilenirim ki? Ben girmeye çalıştığımda gizli kalıyorsa bi de oyunu geri açmaya uğraşırım, gerek yok.

Onu nasıl yapıyoruz? Tam olarak bu lazım bana çünkü. Half Life vereceğim ben de. Diğer oyunlarıma dokunmasın.

Sorun yok hocam. Gizli özelliğini kullandığımda ben nasıl etkilenirim ki? Ben girmeye çalıştığımda gizli kalıyorsa bir de oyunu geri açmaya uğraşırım, gerek yok.

Onu nasıl yapıyoruz? Tam olarak bu lazım bana çünkü. Half-Life vereceğim ben de. Diğer oyunlarıma dokunmasın.

Çocuk olarak almışsınız zaten ayarlardan aileye girin. Aileyi yönet tarzı bir ayar olması lazım ekran görüntüsü atın sıra sıra göstereyim.

Sorun yok hocam. Gizli özelliğini kullandığımda ben nasıl etkilenirim ki? Ben girmeye çalıştığımda gizli kalıyorsa bir de oyunu geri açmaya uğraşırım, gerek yok.

Oynadığınız oyunu siz hariç kimse görmüyor oynadığınız falan gözükmüyor.

Son düzenleme: