Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hikayeli oyunlara para vermeye gerek yok. Gamefix, itemsatis gibi sitelerden 60 tl'ye paylaşımlı steam hesabı alıp oynuyorum. Korsanla ve korsanı sorunlarıyla uğraşmıyorsun. 15-20 saat oynanacak oyuna 1500-2000 TL verilmez başyapıt olsa bile.
Konsol değil pc kullanmanın avantajını kullanmak lazım. Yani param var ama yine de vermiyorum ben şahsen. İlle kütüphanede bulunsun hastası olana da bir şey diyemem.
Hikayeli oyunlara para vermeye gerek yok. Gamefix, İtemsatış gibi sitelerden 60 TL'ye paylaşımlı Steam hesabı alıp oynuyorum. Korsanla ve korsanı sorunlarıyla uğraşmıyorsun. 15-20 saat oynanacak oyuna 1500-2000 TL verilmez başyapıt olsa bile.
Konsol değil PC kullanmanın avantajını kullanmak lazım. Yani param var ama yine de vermiyorum ben şahsen. İlle kütüphanede bulunsun hastası olana da bir şey diyemem.
İstediğin plartfomu kullanmakta özgürsün sadece düşüncemi paylaşmak isterim. Hikayeli oyunları birer kitap gibi düşün sonra o kitaba tekrar dönersin rafında muhakkak bulunur oyunda böyledir. Baş yapıt oyunlar ihtimale bırakılmaz lakin şu konuda katılıyorum benim oyuna vereceğim Max 700 TL bu fiyat üstüyse indirimini beklerim ama beğendiğim veya baş yapıtları kütüphaneye eklerim ki torrent kulandımda sebebi şu artık bir oyunu 1 saate çözemiyorsun bir süre deneyimlenen gerek o sebeple beğendiğimde satın alırım sadece naçizane fikrimi paylaşmak istedim.
Hikayeli oyunlara para vermeye gerek yok. Gamefix, itemsatis gibi sitelerden 60 tl'ye paylaşımlı steam hesabı alıp oynuyorum. Korsanla ve korsanı sorunlarıyla uğraşmıyorsun. 15-20 saat oynanacak oyuna 1500-2000 TL verilmez başyapıt olsa bile.
Konsol değil pc kullanmanın avantajını kullanmak lazım. Yani param var ama yine de vermiyorum ben şahsen. İlle kütüphanede bulunsun hastası olana da bir şey diyemem.
Paylaşımlı hesaplar da çalıntı oluyor, korsandan bir farkı yok. Ayrıca herkesin kendi kararı parası var alıyor, 15-20 saat süren oyun değil olay, oyun 60 dolar, senin paran değersiz olduğu için fazla gözüküyor, yabancılar için çerez parası bu paralar.
Paylaşımlı hesaplar da çalıntı oluyor, korsandan bir farkı yok. Ayrıca herkesin kendi kararı parası var alıyor, 15-20 saat süren oyun değil olay, oyun 60 dolar, senin paran değersiz olduğu için fazla gözüküyor, yabancılar için çerez parası bu paralar.
Hocam korsan ve paylaşımlı hesap konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ancak 60 dolar dünyanın hiçbir yerinde çerez parası değil. Yine de ortada bir ürün var ve bir de bedeli var fiyat eleştirisi yapmıyorum.