Ben, Avrupa'da yaşayan Türklerin ekonomik durumumuz kötü demesine zerre inanmıyorum orada paşalar gibi yaşıyorsunuz, fakir edebiyatı yapmayın 60 dolar gayet de çerez parası.
Bir hesabı yüzlerce kişiye vermeleri sadece offline oynama muhabbetinden belli değil mi çalıntı olduğu, niye 60 dolarlık oyunu 60TL'ye versinler sana, gerçekten yeni hesap açıp o hesaba istediğin oyunu alıp her şeyiyle değiştirebildiğin şekilde sana sundukları hesapların piyayası, oyun fiyatından az olsa da yine de yüksek fiyattan satılıyor mesela.
Bir kitabı bir daha okumam bu yüzden oyunu da bir daha oynamam diyorsun da mesela Witcher 3'ü neden 2 kere bitirdin burada kendin ile çelişiyorsun açıkça. Mesela ben Elden Ring'i defalarca kez bitirdim ancak 2. 3. n. oynayışımda aynı deneyimi almasam da defalarca oynamamın sebebi kendimi challenge içine sokmam, kitap örneği saçmalık zaten, oyunla kitabın alakası yok. Bak dediğim gibi kendime değişik görevler veriyorum, başka oyunda da yapabilir bu da bir şeydir, ayrıca Elden Ring gibi detaylı oyunlarda kaçırdığım questler, itemler oluyor onları da tamamlıyorum mesela.
Ayrıca, uzun süre önce oynadığım bir oyun olur,.derim ki: "Yahu bir oyun vardı, hikâyesi çok iyidi, bir daha oynayayım, o efsaneyi bir hatırlayayım". Bu da defalarca kez oynamak için bir neden. Ben her 1.5-2 yılda bir Half Life serisini bitiririm.