ibhzea

Uzman
Bundan bir ay önce Steam'den oyun oynarken bu sorunu yaşamıyordum; ta ki CS: Source'u oynamaya başlayana kadar. Oyunu açınca mavi ekran hatası alıyorum. Eskiden bilgisayar sağlıklı bir şekilde çalışıyordu, ama bir süre sonra bu sorun Steam'e de sıçradı. Şimdi Steam'den oyunları sileceğim, ama Steam'i açtığımda yine mavi ekran hatası alıyorum. Sizce bunun çözümü nedir?

Minidump dpsyalarınızı paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Minidump dpsyalarınızı paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Merhaba bahsetiğin DMP dosyasını buldum linkini de buraya da bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir ay önce Steam'den oyun oynarken bu sorunu yaşamıyordum; ta ki CS: Source'u oynamaya başlayana kadar. Oyunu açınca mavi ekran hatası alıyorum. Eskiden bilgisayar sağlıklı bir şekilde çalışıyordu, ama bir süre sonra bu sorun Steam'e de sıçradı. Şimdi Steam'den oyunları sileceğim, ama Steam'i açtığımda yine mavi ekran hatası alıyorum. Sizce bunun çözümü nedir?
Bu, geçersiz sistem belleğine başvurulduğunu gösterir. Buna hatalı bir sürücü neden olabilir. Antivirüs yazılımı da bozuk bir NTFS birimi gibi bu hatayı tetikleyebilir. Ayrıca hatalı donanım (özellikle hatalı veya aşırı ısınmış RAM veya video RAM) veya aşırı ısınmış bir sistem bileşeninden de kaynaklanabilir.