- Makaleler
- 23
Steam Deck'in ASUS ROG Ally'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. SteamOS, Bazzite veya Linux türevleri kurulmadığı sürece iyi bir deneyim sunmuyor ROG Ally. Windows berbat bir işletim sistemi el bilgisayarları için. Kullanımı pratik değil. PC isteyen sistem dizsin veya oyuncu laptopu baksın ROG Ally yerine. Optimizasyon olarakta Steam Deck daha stabil. Ham güç olarak ROG Ally'ın Steam Deck'i ezdiği bir gerçek olsa da el bilgisayarı olarak solid bir deneyim yaşamak isteyenlere Steam Deck'i öneririm. ROG Ally'ı önermem. Yurt dışı piyasa fiyatlarından da belli zaten hangi konsolun daha başarılı olduğu. Steam Deck, ASUS ROG Xbox Ally X'ten farkla güçsüz olmasına rağmen insanlar OLED Steam Deck'i tercih ediyor. Bunun sebebi yine Valve'ın sunduğu SteamOS. SteamOS veya Linux bazlı işletim sistemleri olmadan vasatın altı bir deneyim yaşanıyor PC Handheld'lerde. Her şeyi kağıt üstü verilerle konuşmanın bir anlamı yok. Ben Z1 Extreme'li ROG Ally ve Steam Deck LCD kullandım. Oyumu Steam Deck'ten yana kullanıyorum. Benim diyeceklerim bu kadar.