TurkNet GigaFiber internet kullanıyorum ama Steam'de bir türlü stabil bir indirme hızı olmuyor. Sürekli artıp azalıyor. Server değiştirdim indirme hızını sınırlandırdım ama hiçbir şekilde çare olmadı. Xbox, Ubisoft ve EA uygulamalarında hiçbir sıkıntı yok. Bir tek Steam'de oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
TurkNet GigaFiber internet kullanıyorum ama Steam'de bir türlü stabil bir indirme hızı olmuyor. Sürekli artıp azalıyor. Server değiştirdim indirme hızını sınırlandırdım ama hiçbir şekilde çare olmadı. Xbox, Ubisoft ve EA uygulamalarında hiçbir sıkıntı yok. Bir tek Steam'de oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Herkeste öyle hiçbir zaman sabit alamazsın çünkü sonuşta serverlerde senin dışında birçok indirme oluyor İstanbul dışı server kullanabilirsin İstanbul serveri çok şişik ama yine işe yaracağına cok inanmıyorum.
Sabit alamamak sıkıntı değil de çoğu zaman indirme hızı sıfıra düşüyor o beni çok yoruyor ben zaten 1000 Mbps stabil indirsin demiyorum ama bir 400 500ü de stabil indirirsin yani. Epic bile stabil indiriyor ki herkes aşırı şikayetçi. Yurt dışı serveri yapmakta çare olmadı maalesef.
Hocam indirme hızı 0 olunca işlemci kullanımı da aynı şekilde düşüyor. Zaten işlemci kaynaklı bir sıkıntı olduğunu pek düşünmüyorum. EA de BF 5 indirmem 20 dakika falan sürüyor. Bunu yapan tek uygulama Steam. Bir tek geçen gün Marvel Rivals yüklerken sıkıntısız bir şekilde 5 dakika da yükledi.