EkmekArasiSSD Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 808 Makaleler 3 Çözümler 5 Beğeniler 501 Yer Ordu 19 Aralık 2025 #1 Kendime ait bir Steam hesabım için Guard açtım ancak hesabıma başka bir arkadaş spesifik bir oyun için giriş yapıyordu. Hesapta Guard da açık. Guard açıkken böyle yapmak ban sebebi olabilir mi? Risk varsa hesabımı geri alacağım.
Kendime ait bir Steam hesabım için Guard açtım ancak hesabıma başka bir arkadaş spesifik bir oyun için giriş yapıyordu. Hesapta Guard da açık. Guard açıkken böyle yapmak ban sebebi olabilir mi? Risk varsa hesabımı geri alacağım.
Çözüm Caner Uncu 19 Aralık 2025 Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı.
Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı.
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.388 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.011 Yer Çorum 19 Aralık 2025 #2 Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı.
Quezzy 53 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.305 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.197 Yer Ankara 19 Aralık 2025 #3 Hayır ban sebebi değil. Artı 0 Eksi
barishizm 7 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 6 Beğeniler 324 Yer Vilnius, Litvanya 19 Aralık 2025 #4 Hayır, bu bir ban sebebi değil. Artı 0 Eksi
KS KS EkmekArasiSSD Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 808 Makaleler 3 Çözümler 5 Beğeniler 501 Yer Ordu 19 Aralık 2025 #5 barishizm dedi: Hayır, bu bir ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Quezzy dedi: Hayır ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocalarım. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
barishizm dedi: Hayır, bu bir ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Quezzy dedi: Hayır ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Hayır, ban riski taşımıyor. Kaç senedir arkadaşlarım hesabıma giriş yapıyor, herhangi bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocalarım. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.