Şifre değiştirildi. Gmail şifremi de değiştireyim.

Baktım. Gözüküyor. Harcama yok ama hediye gitmiş.
Teyit edelim de Steam üzerindeki harcama geçmişinden bakıyorsunuz değil mi? Kredi kartı hareketlerinde görülmeyebilir belki farklı kayıtlı bi'kart üzerinden gönderim sağlanmıştır.

Hesap Detayları > Satın Alım Geçmişini Görüntüle

Screenshot_20250519_093115_Steam.webp

@Afterbyte, hesaba girilmiş ise değil. Sonuçta onaylama kodu gelmiyor satın alımlarda.

Düşündüğünüzde oyun eski bir oyun. Daha önce çekiliş vb. gibi bir etkinlik ile göndermiş olduğunuz oyun olma ihtimali bana yüksek geliyor. Ancak o tarz bir durum olduğunuzda kendi hesabınız ile mi gönderim sağlarsınız onu tam olarak kestiremedim. Ancak bu yol kalıyor. Böyle bir durum olsa bu zamanlarda neden çok eski bir oyun hediye edilsin? Mantıksal olarak düşünmek lazım.

Geçmiş olsun, ne kadar dikkatli olsanız da bir şekilde bulaşıyor illetler.
Hacker mıdır nedir bir insana kafaya taktığında onla bayağı uğraşıyor diyorlar. Bu doğru bir şey mi?

Hırsız ise mütevazıymış bu oyunu bir ara beleş dağıtmışlardı sanırım :D
Benim demek istediğim doğru olabilir mi? Recep abiye kafaya takan kişi?

Haklısınız. Peki bu adamlar bunu nasıl yapıyor? Data Center'a kolay kolay gireceğini sanmıyorum.
Data Center ile ne alakası var? Web sunucusu falan hacklenmedi. Olacağını da hiç sanmıyorum ama bir gün Techolay hacklenirse de hiç endişe etmenize gerek yok çünkü kullandıkları yazılım parolaları şifreliyor.

Belki Steam Cüzdanındaki parayla aldı ya da envanterden item satıp aldı.
Olabilir. Kartta işlem yoksa bu şekilde hırsızlık yapmışlardır.

Habersiz olarak bunu yapmalarının en mantıklı yolu da giriş yapılmış bir bilgisayarın regedit kaydını ve Steam klasöründeki Client bilgilerini içeren dosyaları kopyalamak. Maalesef bu şekilde alınan kopyalar ile hesaplara parola ve iki adımlı doğrulama olmadan giriş yapılabiliyor. Fixlemediler diye biliyorum.