Hocam korsan ile orijinal arasında performans farkı olabileceğinden şu anlık onu 2. plana attım. Ancak bu Denuvo korumasını bypass edemezsem onu tercih edeceğim gibi görünüyor. Alt tarafı 20 dakika benchmark yapacaktım.
Steam Remote Play kapatıldığı sürece sorun yaşamazsınız ve oyunu indirin. İndirdikten sonra çevrim dışı moda atarsanız, istediğiniz kadar oynayabilirsiniz ve çevrim dışı modda oynayacağınız için izleme durumu vs. olmaz.
Hocam korsan ile orijinal arasında performans farkı olabileceğinden şu anlık onu düşünmedim. Ancak bu Denuvo korumasını bypass edemezsem onu tercih edeceğim gibi görünüyor. Alt tarafı 20 dakika benchmark yapacaktım.
@143, bu konuya bakabilirsiniz. Dediğim gibi işler öyle yürümüyor. 5 ya da 10 kişi oyuna girebiliyor aynı anda. Galiba 5 olması gerek. Ondan dolayı sıkıntı çıkıyor. Belki şu anda değişmiştir, zannetmiyorum ama.
Black Myth Wukong oyunu oynamak için hesap kiralayacağım. Benim bilgisayarı izleme, uzaktan kontrol etme gibi endişelerim var. Herhangi bir durumla karşılaşır mıyım?