Detaylar
Kim cevapladı?Rauf
Uzman
Korsan daha güvenilir, nasıl kullanacağını biliyorsan.
Hocam korsan ile orijinal arasında performans farkı olabileceğinden şu anlık onu 2. plana attım. Ancak bu Denuvo korumasını bypass edemezsem onu tercih edeceğim gibi görünüyor. Alt tarafı 20 dakika benchmark yapacaktım.
İlk oynarken hocam çevrim içi olma zorunluluğu var.Steam Remote Play kapatıldığı sürece sorun yaşamazsınız ve oyunu indirin. İndirdikten sonra çevrim dışı moda atarsanız, istediğiniz kadar oynayabilirsiniz ve çevrim dışı modda oynayacağınız için izleme durumu vs. olmaz.
- Makaleler
- 6
Oyun Denuvo koruması kullanıyormuş. Sizin bypass etmeniz çok zor...Hocam korsan ile orijinal arasında performans farkı olabileceğinden şu anlık onu düşünmedim. Ancak bu Denuvo korumasını bypass edemezsem onu tercih edeceğim gibi görünüyor. Alt tarafı 20 dakika benchmark yapacaktım.
Eki Görüntüle 172716
İlk oynarken hocam çevrimiçi olma zorunluluğu var.
Rauf
Uzman
Satıcı mesaj yazdım ama geri dönüş gelmedi. En azından İtemsatış'da şikayet oluştururum.
KökBilgi
Uzman
Tek biletle geri alınsın istersen al.Merhaba,
Black Myth Wukong oyunu oynamak için hesap kiralayacağım. Benim bilgisayarı izleme, uzaktan kontrol etme gibi endişelerim var. Herhangi bir durumla karşılaşır mıyım?
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
20 TL'ye paylaşımlı hesap satıyorlar. TLOU serisini öyle bitirdim.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-