1754868139644.webp

Gece birden böyle bir bildirim geldi Steam tarafından. Destek ile iletişime geçtim. İlk kez başıma geldi. Hesabımı geri alabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal saldırılar oluyor bu aralar. Ubisoft'u kaybettim yeni 1 hafta olmadı mail ve şifre komple gitti. EA da mail değişti onunla uğraşıyorum şifreyi değiştirdim. Steam'e de girdiler ama bayağı güvenlik koymuştum. Onda da 230 TL'lik oyun hediyesi gelince bildirimden anladım. Hemen şifre değiştirdim oturumlar kapandı. Bayağı uğraşmak gerekiyor ticket atın hesap adı sorarlar önceki şifre sorarlar. Kanıtlayıcı ekler koyun o şekilde geri alabilirsiniz. Ama ne kadar erken o kadar iyi.

Anormal saldırılar oluyor bu aralar. Ubisoft'u kaybettim yeni 1 hafta olmadı mail ve şifre komple gitti. EA da mail değişti onunla uğraşıyorum şifreyi değiştirdim. Steam'e de girdiler ama bayağı güvenlik koymuştum. Onda da 230 TL'lik oyun hediyesi gelince bildirimden anladım. Hemen şifre değiştirdim oturumlar kapandı. Bayağı uğraşmak gerekiyor ticket atın hesap adı sorarlar önceki şifre sorarlar. Kanıtlayıcı ekler koyun o şekilde geri alabilirsiniz. Ama ne kadar erken o kadar iyi.
İlk açılan mail adresini istemiş ama uzun süre önce değiştim tam emin değilim hangisi olduğundan bende güncel kayıtlı mail adresini yazdım. Destek ne zaman geri dönüş sağlar tahmini?

Gördüğüm kadarıyla hesabınız, güvenlik amacıyla kilitlenmiş. Steam desteğin sorduğu soruları doğru cevaplarsanız, muhtemelen hesabınızı geri alırsınız.