Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scheriff

Uzman
Merhaba,

2 ay önce arkadaşıma Lossless Scaling aldım ama çalışmadığını söyleyip iade ettik. Kredi kartından almıştım, ekstreden düştüler. Sorun yoktu, ta ki bu ay baktığımda önceden iade edilen ürünün iade iptali istenmiş. Bankaya soruyorum, Steam ile alakalı diyorlar, Steam'e soruyorum böyle bir şeyin olması imkansız diyorlar. Böyle bir durumda kalan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne için iade talep edebilirim?​

Valve, help.steampowered.com ile gönderilen iade talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış (çevrim içi, çevrim dışı ve paylaşılmış kütüphane oynama süreleri dahil) ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır. Açıkladığımız iade kurallarının dışında kalıyor olsanız bile talep gönderin, biz inceleriz. Lütfen daha fazla bilgi için İade Politikamıza göz atın.

Kaynak: https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/5FDE-BA65-ACCE-A411#:~:text=Ne için iade talep edebilirim,geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır.

14 gün içinde ve 2 saati aşmayacak şekildeyken mi iade etmiştiniz?