ben 2 hafta aşar diye korkuyorum hem forza 5 indirimi gececek
Talebi 2 haftadan önce açtıysanız bir şey olmaz.ben 2 hafta aşar diye korkuyorum hem forza 5 indirimi gececek
Steam cüzdanına iade yaparsan daha hızlı bakılıyor.Merhaba, Steam'den Cyberpunk 2077 aldım 14 Mart'ta ve 15 Mart'ta iadesi talebini başlattım. 4 gündür cevap yok. Ne yapmam lazım? Onun iadesini beklerken Forza 5 indirimi gidecek.
bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardıme etmeni istesem edermisinİadenin yanıtıyla ilgili beklemekten başka ne yapabileceğinizi bilmiyorum, ancak Forza Horizon 5'in indirim süresini 72 saat uzatabilirsiniz.
Oyunu geçersiz bir kartla satın almayı deneyin, ardından aynı sepeti aynı fiyattan almak için 72 saatiniz olcak. Steam Destek'ten kayıtlı sepetleri görebilirsiniz. Bunu bir de indirimin son günü yaparsanız daha da vakit kazanırsınız.
Talebi 2 haftadan önce açtıysanız bir şey olmaz.
steam cüzdandan aldım o yüzden geldiği gibi alacamSteam cüzdanına iade yaparsan daha hızlı bakılıyor.
İptal edip tekrar bakmanız bi çözüm olabilir hocam birkaç arkadaşın da sorunu öyle çözülmüştü.bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardıme etmeni istesem edermisin
steam cüzdandan aldım o yüzden geldiği gibi alacam
bunun gibi sorun bizde yok ama hediye hesaba geçmemiş onun içinde bi sorun var genel bir steamda sorun olabilir miİptal edip tekrar bakmanız bi çözüm olabilir hocam birkaç arkadaşın da sorunu öyle çözülmüştü.
ben oyunu son gün 20 martta sepete ekleyip kartımı internet harcamalarına kapatsam sonra almayı denesem iptal etse o oyun sepette kalsa 72 saat mi oluyor indirim süresi@Sistem
Hocam dümdüz oyunu satın alıyorsunuz, alma sayfasında geçersiz bir kart verin, mesela elinizdeki kartın oyundan daha az bir limite düşürün. İşlem başarısız olcak.
Ardından Steam Destek sayfasına düşüyor zaten.
Eki Görüntüle 133718
Eki Görüntüle 133721