Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nowx

Uzman
2 Nisan tarihinde Steam'den 5.78 dolara repo oyunun aldım sonra bu oyun beni sarmayınca iade ettim. İademi kabul ettiler ama hesabıma para gelmesi gerekirken tekrardan o miktarı yaklaşık 230 TL'yi hesaptan Steam adıyla çektiler. Ben bu konu hakkında 2 Nisan ve bugün hesaptan çekilen paranın dekontunu alıp Steam'e yazdım neden böyle bir şey yapmış olabilir yasal haklarımı kullanmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, çok düşük ihtimalle ikikere satın alım gibi durum olabiliyor fi tarihinde yaşamıştım. Ödeme mükerrerinden eminseniz;

Yardım > Steam Destek > Satın alımlar kısmından ticket açın hızlıca çözeceklerdir:

1743719782440.webp
Merhaba, çok düşük ihtimalle ikikere satın alım gibi durum olabiliyor fi tarihinde yaşamıştım. Ödeme mükerrerinden eminseniz;

Yardım > Steam Destek > Satın alımlar kısmından ticket açın hızlıca çözeceklerdir:

1743719782440.webp

Çözüm

Yardım > Steam destek > satın alımlar kısmından ticket açın hızlıca çözeceklerdir.
Eki Görüntüle 137702

Ticket açtım cevap bekliyorum.

Bazı durumlarda, orijinal ücret banka hesabınıza gönderilmeden önce bir oyun için geri ödeme yapılacaktır. Ücret daha sonra geri ödemeden sonra banka hesabına gönderilir.
Daha fazla bilgi için bankanızla iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Bu durumda ne yapmalıyım, bankayı mı aramalıyım? Ararsam da ne söyleyeceğim?

Birçok kredi kartı şirketi, bir işlemi yetkilendirmeden önce fonlarınıza bloke koyacaktır. Bazı durumlarda bu bloke ayrı bir işlem olarak gösterilecektir.

İşleme alınması için yalnızca bir ücret gönderdik.

İşlem tamamlandıktan sonra, kartı veren kuruluş blokeyi kaldıracak ve ekstrelerinizden yinelenen ücreti kaldıracaktır. Bankaya bağlı olarak, bu işlemin gerçekleşmesi 30 güne kadar sürebilir.

Kartı veren kuruluş 30 gün sonra ücreti kaldırmadıysa, lütfen yinelenen ücreti gösteren banka/kredi kartı ekstrenizin dijital bir fotoğrafını veya taramasını gönderin, konuyu daha ayrıntılı olarak araştıracağız.

Ayrıca kayıtlarımıza göre, bu ürün için başarıyla geri ödeme talebinde bulundunuz. Geri ödeme işlendikten sonra geri alınamaz veya başka bir ödeme yöntemine aktarılamaz.

Onaylanan fonların hesabınızda görünmesi 7 güne kadar sürebilir.

Lütfen dikkat: Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan geri ödemeler daha uzun sürebilir. Daha fazla bilgi için lütfen bankanızla iletişime geçin.

7 gün sonra fonlarınızı almadıysanız lütfen bize bildirin. Yardım etmek için orada olacağız.

Steam ücret iadesini sağladı sorun çözüldü.